Als u geen toegang krijgt tot de App Store of andere Apple mediaservices of uw betaalgegevens niet kunt wijzigen

Mogelijk gebruikt u verouderde software of hardware.

Als u uw betaalgegevens voor de App Store of iTunes Store niet kunt wijzigen

Op 30 juni 2018 heeft Apple wijzigingen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat uw financiële gegevens worden beschermd wanneer u aankopen doet in de App Store of iTunes Store. Als gevolg van deze wijzigingen kunt u de betaalgegevens voor uw Apple ID niet meer wijzigen op apparaten met de volgende versies van de Apple software:

• iOS 4.3.5 of lager
  • macOS Mountain Lion 10.8.5 of lager
  • Apple TV Software 6.2.1 of lager

Als u een van deze versies op uw apparaat gebruikt en uw betaalmethode moet wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Werk uw apparaat bij naar de nieuwste versie van de software.
  2. Wijzig uw betaalgegevens.

U kunt uw betaalgegevens ook wijzigen op een ander apparaat dat recentere software gebruikt.

Als u geen toegang krijgt tot de iTunes Store op uw apparaat

Op 25 mei 2018 heeft Apple wijzigingen doorgevoerd die ertoe leiden dat sommige apparaten met oudere software de iTunes Store niet meer kunnen gebruiken.

Gebruikt u Windows XP of Vista op uw pc?

Uw versie van Windows wordt niet langer ondersteund door Microsoft en u kunt de nieuwste versie van iTunes niet gebruiken en u krijgt geen toegang tot de iTunes Store. U kunt de oudere versie van iTunes op uw Windows-pc blijven gebruiken, maar u krijgt hierbij geen support van Apple. Het is echter niet mogelijk om nieuwe aankopen te doen via de iTunes Store of eerdere aankopen opnieuw te downloaden op die computer.

Om aankopen te kunnen doen in de iTunes Store en eerdere aankopen opnieuw te kunnen downloaden, moet u uw computer bijwerken naar Windows 7 of hoger en de nieuwste versie van iTunes downloaden.

Is uw hardwareproduct verouderd?

Als u een verouderd product hebt, zoals Apple TV (1e generatie) of Apple TV (2e generatie), kunt u de iTunes Store mogelijk niet gebruiken. Verouderde Apple producten worden niet bijgewerkt. Controleer of uw apparaat vermeld staat als verouderd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.