'Til op om te activeren' op iPhone gebruiken

Lees hoe u 'Til op om te activeren' of 'Tik om te activeren' op een iPhone gebruikt.

'Til op om te activeren' gebruiken

Met iPhone 6s en hoger kunt u snel meldingen zien, foto's maken en meer zonder de thuisknop in te drukken.

Wanneer u de iPhone optilt om het scherm te zien, wordt het apparaat automatisch uit de sluimerstand gehaald. U kunt dan meldingen zien, het bedieningspaneel openen of naar links vegen om een foto te maken.

Druk op de thuisknop als u de telefoon wilt ontgrendelen. Als u niets doet, gaat de iPhone opnieuw in de sluimerstand.

Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' om 'Til op om te activeren' in of uit te schakelen.

'Tik om te activeren' gebruiken

Met een iPhone X kunt u ook op het scherm tikken om snel meldingen te zien, foto's te maken en meer. Als u de telefoon wilt ontgrendelen, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm.