Nieuw in Apple Configurator

Lees meer over de nieuwste updates voor Apple Configurator.

Om de nieuwste versie van Apple Configurator te downloaden, controleert u het tabblad 'Updates' in de App Store op uw Mac. Lees meer over de vereisten voor het gebruik van Apple Configurator 2.7.1.

Nieuw in Apple Configurator 2.7.1

• Door apparaten onder supervisie klaar te maken voor management met Configurator, worden verbindingen met USB-accessoires automatisch toegestaan terwijl het apparaat is vergrendeld.
  • Het configureren van een nieuwe alleen beheerde beperking voor iOS 11.4.1: sta USB-accessoires toe terwijl het apparaat is vergrendeld

Nieuw in Apple Configurator 2.7

• Configuratie-assistentpanelen in iOS 11.3 en tvOS 11.3 overslaan
  • Het configureren van nieuwe profielpayloads en beperkingen voor iOS 11.3, waaronder het vereisen van Face ID-authenticatie vóór automatisch invullen, het configureren van beheerde software-updates, uitzondering voor CellularServices-voorziening en het vereisen van toestemming van de docent om een door de docent aangemaakte klas te verlaten
  • Het configureren van nieuwe profielpayloads en beperkingen voor tvOS 11.3, waaronder beperkte externe verbindingen via iOS-apparaten op de witte lijst

Nieuw in Apple Configurator 2.6.1

• Oplossingen voor diverse problemen en verbeteringen; nu kunt u bijvoorbeeld weer configuratieprofielen installeren op Apple TV (3e generatie)

Nieuw in Apple Configurator 2.5

• Apparaten tijdelijk toevoegen aan DEP (Device Enrollment Program)
  • De panelen 'Tik om te configureren' en 'Toetsenbordkiezer' overslaan in iOS-configuratie-assistent
  • Het paneel 'Inloggen bij tv-aanbieder' overslaan in tvOS-configuratie-assistent
  • Data-abonnement optioneel bewaren bij het wissen van het apparaat
  • Nieuwe profielpayloads en beperkingen voor iOS waaronder Beperking van VPN-aanmaak, AirPrint-beveiliging, DNS-proxy en Beheerd klassengedrag op beheerde apparaten van studenten voor Klaslokaal
  • Nieuwe tvOS-payload voor inkomende AirPlay-beveiliging
  • Support voor de configuratie van tvOS-apparaten met tvOS 11 in het subnet van het lokale netwerk