Apple Software Update voor Windows gebruiken

Apple Software Update zorgt ervoor dat u in Windows de meest recente software van Apple gebruikt.

Wanneer u iTunes voor Windows of iCloud voor Windows installeert op uw pc (of wanneer u Boot Camp-assistent gebruikt om Windows te installeren op uw Mac) krijgt u ook Apple Software Update voor Windows.

Apple Software Update houdt de Apple toepassingen op uw pc up-to-date. Het zorgt er ook voor dat de meest recente Apple beveiligings- en software-updates in Windows op de Mac worden geïnstalleerd.

Apple Software Update uitvoeren

1. Klik op het Windows-symbool linksonder in het Windows-scherm.
  2. Typ 'Apple Software Update' in het zoekveld.
  3. Klik op 'Apple Software Update' wanneer dat wordt weergegeven in het dialoogvenster met de zoekresultaten.

Apple Software Update controleert of er updates beschikbaar zijn. Selecteer het aankruisvak naast de updates die u wilt installeren, klik op de knop 'Installeren' en volg de instructies op het scherm.

Apple Software Update voor Windows wordt eenmaal per week uitgevoerd om te controleren op updates. U kunt deze frequentie wijzigen in 'Elke dag', 'Elke maand' of 'Nooit' in de voorkeuren van de app.

Meer informatie

Meer informatie over het gebruik van Boot Camp om Windows te installeren op uw Mac vindt u op de pagina Support voor Boot Camp.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.