Contact opnemen met de ontwikkelaar van een app

U kunt de contactgegevens van appontwikkelaars vinden op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV.

Er zijn situaties waarin u de ontwikkelaar of uitgever van een app om hulp wilt kunnen vragen, bijvoorbeeld:

• Alle apps op uw iPhone starten en werken normaal, op één na.
  • U hebt eerder een niet-verbruikbare aankoop vanuit een app gedaan, en het lukt u niet om uw aankopen in de app te herstellen.

Op uw iOS-apparaat vindt u supportinformatie voor ontwikkelaars van apps voor iOS, Messages of Apple Watch. Op de Mac vindt u informatie over ontwikkelaars van Mac-apps. Op de Apple TV vindt u informatie over ontwikkelaars van Apple TV-apps.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store. U moet ingelogd zijn met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app in de Store of in 'Updates' >  > 'Aankopen' en tik op de app.
  3. Tik in het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID ingelogd bent.

Voor een app op uw Mac

1. Open de App Store. U moet ingelogd zijn met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en klik erop.
  3. Klik rechts in het venster op de supportkoppeling van de app.

Voor een app op uw Apple TV

1. Open de App Store. U moet ingelogd zijn met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en kies deze.
  3. Scrol naar de onderkant van de pagina. U vindt de website van de ontwikkelaar in het gedeelte 'Informatie'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.