Contact opnemen met de ontwikkelaar van een app

In de App Store vind je contactgegevens van appontwikkelaars, inclusief ontwikkelaars van Apple Arcade-games.

Wanneer je contact moet opnemen met een appontwikkelaar voor hulp

• Als een app niet werkt, maar het probleem geen invloed heeft op andere apps

• Als je een in-app aankoop niet kunt gebruiken, zoals een bonuslevel in een game of een functie om advertenties te verwijderen

• Als je een abonnementsaanbieding met korting hebt ontvangen van de appontwikkelaar en je twijfelt of je ervoor in aanmerking komt

Contact opnemen met de ontwikkelaar van een iOS-, iPadOS- of watchOS-app

1. Open de App Store op je iPhone of iPad.

2. Zoek de app en tik erop. Als je de app niet kunt vinden, tik je op de accountknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of je foto bovenaan het scherm, tik je op 'Aankopen' > 'Mijn aankopen', tik je op 'Niet op deze [apparaat]' en selecteer je vervolgens de app.

3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en tik vervolgens op 'Appondersteuning'. Als je 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleer je of je wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.

In de App Store op een iPhone vind je de knop 'Appondersteuning' onder de recensies.

Voor apps op de Apple Watch

Gebruik de iPhone die gekoppeld is met je Apple Watch en volg de stappen voor de iPhone.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van een macOS-app

1. Open de App Store op de Mac.

2. Klik op de inlogknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of je foto.

3. Er wordt een lijst met apps weergegeven. Klik op de gewenste app. Als je de app niet kunt vinden, gebruik je het zoekveld.

4. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Klik op 'Ondersteuning' of 'Appondersteuning'. Als je 'Ondersteuning' of 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleer je of je wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.

In de App Store op een Mac vind je de knop 'Ondersteuning' of 'Appondersteuning' bij de beoordelingen en recensies.

Is de app niet afkomstig uit de App Store?

Als je een probleem hebt met een Mac-app die niet afkomstig is uit de App Store, lees je hier hoe je contact kunt opnemen met de externe ontwikkelaar.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van een tvOS-app

1. Open de App Store op de Apple TV.

2. Zoek de app en kies deze.

3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar de onderkant van de pagina. Je vindt de website van de ontwikkelaar in het gedeelte 'Informatie'.

In de App Store op een Apple TV staat de website van de ontwikkelaar onderaan de pagina van de app.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.