Contact opnemen met de ontwikkelaar van een app

Vind contactgegevens van app-ontwikkelaars, zoals ontwikkelaars van Apple Arcade-games, met behulp van uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV.

Als u een van de volgende problemen tegenkomt, is het wellicht verstandig om contact op te nemen met de ontwikkelaar of uitgever van een app:

• Alle apps op uw iPhone starten en werken normaal, op één na.
  • U hebt eerder een niet-verbruikbare in-app aankoop gedaan, en het lukt u niet om uw aankopen in de app te herstellen.

Voor iOS-, iPadOS- en watchOS-apps

1. Open de App Store op de iPhone, iPad of iPod touch. U moet ingelogd zijn met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en tik erop. U kunt de app ook opzoeken in uw aankopen: tik op 'Vandaag' en daarna op de knop 'Mijn account'  of op uw foto rechtsboven in het scherm. Tik op 'Aankopen' en zoek daarna de app. Mogelijk moet u eerst op 'Niet op deze [apparaat]' klikken om al uw apps te zien.
  3. Veeg naar boven om het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' te zoeken en tik daarna op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID ingelogd bent.
    Een iPhone met het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' op de informatiepagina van een app in de App Store.

Voor apps op de Apple Watch

Gebruik de iPhone die gekoppeld is met uw Apple Watch en volg de stappen voor iPhone.

Voor apps op de Mac

1. Open de App Store op de Mac. U moet ingelogd zijn met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload. Als de app niet afkomstig is uit de App Store op de Mac, leest u hier hoe u contact opneemt met een andere ontwikkelaar.
  2. Zoek de app en klik erop. U kunt de app ook opzoeken in uw aankopen: klik op het inlogsymbool  of op uw foto onderaan de navigatiekolom, zoek de app op en klik erop.
  3. Klik rechts in het venster op de supportkoppeling van de app. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en klik vervolgens op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID ingelogd bent.
    Een Mac met het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' op de informatiepagina van de app in de App Store.

Voor apps op uw Apple TV

1. Open de App Store op de Apple TV. U moet ingelogd zijn met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en kies deze.
  3. Scrol naar de onderkant van de pagina. U vindt de website van de ontwikkelaar in het gedeelte 'Informatie'.
    Apple TV met de gegevens van de verkoper van een app in de App Store.

Als u een Apple TV (3e generatie) gebruikt, zoekt u op internet op de naam van de app om zo de ontwikkelaar te vinden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.