Landen en regio's waar Apple Pay wordt ondersteund

Met Apple Pay kunt u eenvoudig en veilig betalen met een iPhone, iPad, Apple Watch en Mac op een manier die uw privacy waarborgt.

Apple Pay wordt geaccepteerd op plaatsen waar u deze symbolen en tekens ziet in winkels, in apps en op het internet in Safari. U kunt creditcards, betaalkaarten of prepaidkaarten toevoegen van deelnemende banken en kaartverstrekkers in deze landen en regio's:

Azië/Oceanië

Australië

China, vasteland*

Hong Kong

Japan

Kazachstan

Nieuw-Zeeland

Singapore

Taiwan

Meer informatie over deelnemende banken en kaartverstrekkers in Azië/Oceanië.

* In het vasteland van China kunt u Apple Pay op het web in Safari alleen gebruiken op compatibele iPhone- en iPad-modellen met iOS 11.2 of hoger.

Europa

Oostenrijk

België

Tsjechische Republiek

Denemarken

Finland

Frankrijk

Duitsland

Groenland

Guernsey

Hongarije

IJsland

Ierland

Isle of Man

Italië

Jersey

Luxemburg

Monaco

Noorwegen

Polen

Rusland

San Marino

Spanje

Zweden

Zwitserland

Oekraïne

Verenigd Koninkrijk

Vaticaanstad

Meer informatie over deelnemende banken in Europa.

Latijns-Amerika en de Caraïben

Brazilië

Midden-Oosten

Saoedi-Arabië

Verenigde Arabische Emiraten

Meer informatie over deelnemende banken in het Midden-Oosten.

Noord-Amerika

Canada

De Verenigde Staten

Meer informatie over deelnemende banken in Noord-Amerika.

Het overmaken en ontvangen van geldbedragen via Apple Pay en de Apple Cash-kaart zijn diensten die alleen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Ze worden geleverd door de Green Dot Bank, lid van de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation).

Zakelijke chat is momenteel nog bètasoftware. In sommige landen komt de zakelijke chat volgens een vast tijdschema beschikbaar voor bedrijven.