Het scherm van je iPhone, iPad of iPod touch opnemen

Lees hier hoe je een schermopname maakt en geluid vastlegt op je iPhone, iPad of iPod touch.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Je scherm opnemen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding naast 'Schermopname'.

2. Open het bedieningspaneel op je iPhone of op je iPad.

3. Tik op de grijze opnameknop  en wacht tot het aftellen van drie seconden is voltooid.

4. Verlaat het bedieningspaneel om het scherm op te nemen.

5. Als je de opname wilt stoppen, tik je op de knop 'Schermopname'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding bovenaan je scherm en tik vervolgens op de knop 'Stop'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding. Of open het bedieningspaneel en tik op de rode opnameknop symbool voor rode opnameknop.

Ga naar de Foto's-app en selecteer de schermopname.

Met sommige apps kun je mogelijk geen audio of video opnemen. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd een schermopname te maken en 'Synchrone weergave' te gebruiken.

Meer informatie

Lees hoe je een schermafbeelding op je iPhone maakt.