Het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch opnemen

In iOS 11 of hoger kunt u een schermafbeelding maken en geluid opnemen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

GIF waarin de stappen staan om een schermopname te maken op een iPhone

Het scherm opnemen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' > 'Pas regelaars aan', en tik vervolgens op groen plus-symbool naast 'Schermopname'.
  2. Veeg omhoog vanaf de onderkant van een willekeurig scherm. Op een iPhone X of nieuwer of iPad met iOS 12 of nieuwer veegt u omlaag vanaf de rechterbovenkant van het scherm.
  3. Druk stevig op grijs opnamesymbool en tik op 'Microfoon'.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
  5. Open het bedieningspaneel en tik op rood opnamesymbool. Of tik op de rode statusbalk bovenaan het scherm en tik op 'Stop'.

Ga naar de app Foto's en selecteer uw schermopname.

Voor sommige apps is het mogelijk niet toegestaan om audio op te nemen.