Het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch opnemen

In iOS 11 of hoger en in iPadOS kunt u een schermopname maken en geluid opnemen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Uw scherm opnemen

1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen’ > 'Bedieningspaneel' en tik op 'Meer regelaars' (of tik op 'Pas regelaars aan' als u iOS 13 of eerder hebt) en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe’ naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt grijs opnamesymbool en tik vervolgens op 'Microfoon'.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
  5. Open het bedieningspaneel op uw iPhone of iPod touch, of op uw iPad en tik vervolgens op de rode opnameknop rood opnamesymbool. Of tik op de rode statusbalk bovenaan het scherm en tik op 'Stop'.

Ga naar de app Foto's en selecteer uw schermopname.

Voor sommige apps is het mogelijk niet toegestaan om audio op te nemen. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd een schermopname te maken en 'Synchrone weergave' te gebruiken.