Emoji's toevoegen aan een Clips-video op een iPhone, iPad of iPod touch

U kunt emoji's toevoegen aan een videofragment tijdens het opnemen of u kunt ze plaatsen in bestaande videofragmenten.

Een video openen of nieuwe video maken

1. Open Clips.* Als u Clips eerder hebt gebruikt, wordt de video die u het laatst hebt bewerkt automatisch geopend.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op .
  3. Tik op  om een nieuwe video te maken. Als u een bewaarde video wilt openen, veegt u om de bewaarde video's weer te geven, tikt u op de video en vervolgens op 'Open'.

* Kunt u de Clips-app niet vinden? Veeg op het beginscherm naar rechts totdat een venster verschijnt met een zoekbalk bovenaan. Vervolgens typt u 'Clips' in de zoekbalk. Ziet u de app nog steeds niet? Mogelijk hebt u deze verwijderd. Lees hier hoe u een app herstelt die u hebt verwijderd.

Emoji's toevoegen

Als u emoji's wilt toevoegen voordat u een video opneemt of foto toevoegt:

1. Tik op .
  2. Tik op 'Emoji'.
  3. Tik op een emoji om deze in het midden van het fragment in het weergavevenster te plaatsen. U kunt de emoji ook vanuit de kiezer naar het fragment slepen.
  4. Sleep de emoji naar de gewenste plek.
  5. Knijp om het formaat van de emoji aan te passen of om deze te roteren.
  6. Tik op  om emoji-kiezer te sluiten.
  7. Houd  ingedrukt om de opname van uw video te starten.
  8. Als u een foto wilt maken, tikt u op  en houdt u  ingedrukt om de foto toe te voegen aan de video.

Als u emoji's wilt toevoegen aan een fragment dat u eerder hebt opgenomen, selecteert u het fragment in de tijdbalk onder in het scherm en voegt u vervolgens de emoji toe.

Een emoji verwijderen

1. Selecteer in de tijdbalk het fragment met de emoji die u wilt veranderen.
  2. Tik op de emoji zodat ernaast een  wordt weergegeven en tik vervolgens op .