Een AirPod of oplaadcase vervangen

Als u een AirPod of oplaadcase kwijtraakt, volgt u deze stappen om de AirPod of oplaadcase te vervangen.

Gebruik Zoek mijn AirPod voordat u een vervanging bestelt

Probeer eerst uw kwijtgeraakte AirPod of oplaadcase te vinden met behulp van Mijn AirPod zoeken.

Kunt u het nog steeds niet vinden? Chat of praat met ons om een vervanging te bestellen.

Uw nieuwe vervangende AirPod of oplaadcase instellen

Wanneer u uw vervanging hebt ontvangen, volgt u deze stappen om uw AirPods weer te kunnen gebruiken:

1. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het deksel en controleer het statuslampje. Het moet oranje knipperen.
  3. Houd de configuratieknop op de achterkant van de case vijf seconden ingedrukt. Het statuslampje moet wit knipperen. Als het lampje nog steeds oranje knippert, sluit u de case aan op een voedingsbron, sluit u het deksel en wacht u tien minuten.
  4. Ga op uw iPhone naar het beginscherm.
  5. Open de case (met uw AirPods erin) en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op de iPhone.
  6. Tik achtereenvolgens op 'Verbind' en op 'Gereed'.

Hebt u hulp nodig bij het configureren van een vervangende AirPod? Neem contact op met Apple Support.