Uw vervangende AirPods of oplaadcase configureren

Wanneer u uw vervanging hebt ontvangen, volgt u deze stappen om uw AirPods weer te kunnen gebruiken.

Uw AirPods configureren

1. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het deksel en controleer het statuslampje. Het moet oranje knipperen.
  3. Houd de configuratieknop op de achterkant van de case enkele seconden ingedrukt. Het statuslampje moet wit knipperen.*
  4. Ga op uw iPhone naar het beginscherm.
  5. Open de case (met uw AirPods erin) en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op de iPhone.
  6. Tik achtereenvolgens op 'Verbind' en op 'Gereed'.

* Als het statuslampje nog steeds oranje knippert, sluit u de case aan op een voedingsbron, sluit u het deksel en wacht u twintig minuten. Open vervolgens het deksel en houd de configuratieknop opnieuw enkele seconden ingedrukt tot het statuslampje wit knippert.