Over de Apple USB-C-naar-VGA-multipoort-adapter

Een Mac met een Thunderbolt 3 (USB-C)- of USB-C-poort aansluiten op een VGA-beeldscherm, terwijl u de Mac tegelijkertijd kunt opladen en aansluiten op een USB-A-apparaat.

adapter

Met de USB-C-naar-VGA-multipoort-adapter sluit u een Mac met een Thunderbolt 3 (USB-C)- of USB-C-poort aan op een beeldscherm dat een VGA-kabel gebruikt. Met de adapter kunt u de Mac ook aansluiten op USB-A-apparaten, en er is ook een USB-C-poort voor het opladen van een Mac-laptop. De drie poorten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

Video

VGA

Gebruik de VGA-poort van deze adapter om een beeldscherm, tv of projector met een VGA-kabel aan te sluiten. De adapter ondersteunt schermresoluties tot 1080 pixels (1920 x 1080) bij 60 Hz.

Gegevensoverdracht en het opladen van andere apparaten

USB-A

Gebruik de USB-A-poort van deze adapter in combinatie met USB-sticks, camera's en andere apparaten die kunnen worden aangesloten op USB-A voor gegevensoverdracht of het opladen van apparaten. De adapter ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1).

U kunt bijvoorbeeld de Apple Lightning-naar-USB-kabel aansluiten op deze poort om een iPhone, iPad of iPod te synchroniseren en op te laden.

Een Mac opladen

USB-C

Gebruik de USB-C-poort van deze adapter voor het opladen van een Mac, niet voor gegevensoverdracht of video. U kunt bijvoorbeeld een uiteinde van de Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel of Apple USB-C-oplaadkabel aansluiten op de USB-C-poort van deze adapter en het andere uiteinde op een Apple USB-C-lichtnetadapter.

Deze poort levert maximaal 60 W vermogen en is geschikt voor MacBook-modellen en MacBook Pro-modellen (13 inch). Sluit voor de beste prestaties bij het opladen van 15-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen de voeding rechtstreeks aan op de Mac, dus niet via de adapter.

Deze adapter neemt stroom af van de Mac, zelfs als de Mac in de sluimerstand staat. Om te voorkomen dat de batterij van een Mac-laptop leegloopt, koppelt u de lichtnetadapter los wanneer de Mac niet is aangesloten op de netvoeding.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.