Controleren of uw MacBook Pro met Touch Bar verbinding kan maken met uw bedrijfsnetwerk

Nadat u macOS hebt bijgewerkt of hersteld, wordt u mogelijk gevraagd een essentiële software-update te installeren. Lees welke soorten bedrijfsnetwerken u kunt gebruiken om de update te voltooien.

Dit artikel is bedoeld voor netwerkbeheerders bij bedrijven en onderwijsinstellingen. Lees hoe u op uw persoonlijke MacBook Pro met Touch Bar verbinding maakt met internet.

Nadat u macOS hebt bijgewerkt, of als u de Mac hebt geconfigureerd nadat u de EFI-partitie van de schijf hebt gewist1, ziet u mogelijk dit bericht op uw MacBook Pro met Touch Bar.

U ziet dit bericht mogelijk omdat:

• U een proxy gebruikt. Verbind uw MacBook Pro met Touch Bar met een netwerk dat geen proxy gebruikt voor toegang tot het internet.
  • U gebruikt een netwerk met een firewall. Zorg ervoor dat u toegang hebt tot de volgende hosts op de betreffende poorten:
Server TCP-poort
gg.apple.com 80 en 443
gnf-mdn.apple.com 443
gnf-mr.apple.com 443
gs.apple.com 80 en 443
ig.apple.com 443
skl.apple.com 443

Maak vervolgens verbinding met het internet via een wifi- of Ethernet-verbinding.

1U kunt software-images implementeren via NetRestore of het commando asr(8) zonder de EFI-partitie te wissen. Herstel uw image naar de opstartpartitie van uw Mac in plaats van naar de hele schijf.

Als u via wifi verbinding maakt met internet

Als u verbinding wilt maken met uw wifinetwerk, selecteert u dit netwerk in de lijst. Als voor het netwerk 802.1X-identiteitscontrole vereist is, hebt u de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig.

Als u via Ethernet verbinding maakt met internet

Selecteer 'Andere netwerkopties' en kies 'Lokaal netwerk (Ethernet)' om via Ethernet verbinding te maken met internet. Als voor het Ethernet-netwerk 802.1X-identiteitscontrole vereist is, hebt u de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig. Zelfs als u een proxy instelt, kunt u geen verbinding maken via een proxy.