Een gesplitst scherm gebruiken in Safari op de iPad

Wanneer op de iPad de liggende weergave is ingesteld, kunt u met Split View in Safari twee websites tegelijk bekijken.

Aan de slag

Split View in Safari gebruiken

1. Schakel op de iPad de liggende weergave in.
  2. Open Safari.
  3. Om twee webpagina's tegelijk te bekijken, voert u een van de volgende stappen uit:
    • Open een koppeling in Split View: houd uw vinger op de link en sleep deze vervolgens naar de rechterkant van het scherm.
    • Open een lege pagina in Split View: houd uw vinger op  en tik vervolgens op 'Open nieuw venster'.
    • Een tabblad naar de andere kant van Split View verplaatsen: sleep het tabblad naar links of naar rechts in Split View.

Om Split View te verlaten, houdt u uw vinger op  en tikt u op 'Voeg alle vensters samen' of 'Sluit alle [getal] tabbladen'. U kunt ook op  tikken om afzonderlijke tabbladen te sluiten.

Lees meer over Split View en andere functies voor multitasking op de iPad.