Het 21,5-inch LG UltraFine 4K-display gebruiken met uw Mac

Lees hier meer over het 21,5-inch LG UltraFine 4K-display en hoe u het gebruikt met uw Mac.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Over het LG UltraFine 4K-display

Het 21,5-inch LG UltraFine 4K-display heeft een resolutie van 4096 x 2304, een brede kleurweergave (P3), een helderheid van 500 cd/m² en ingebouwde stereoluidsprekers. Dankzij de integratie met macOS kunt u het volume en de helderheid van het display aanpassen zonder dat daar fysieke knoppen op het display voor nodig zijn.

Wanneer u het beeldscherm aansluit met de meegeleverde USB-C-kabel, kunt u de MacBook, MacBook Air of 13-inch MacBook Pro van stroom voorzien, met een laadvermogen tot 60 W. Het display heeft drie downstreampoorten (USB-C, 480 Mbps) waarmee u compatibele apparaten en accessoires kunt aansluiten en van stroom kunt voorzien.

Systeemvereisten en compatibele Mac-modellen

Het LG UltraFine 4K-display vereist een Mac met een of meer USB-C-poorten en met macOS Sierra 10.12.1 of hoger (macOS Sierra 10.12.2 of hoger wordt aanbevolen).

U kunt het LG UltraFine 4K-display gebruiken met deze Mac-modellen:

4096 x 2304 bij 60 Hz

4096 x 2304 bij 48 Hz

• MacBook-modellen die in 2015 zijn geïntroduceerd

Een Mac met ingebouwde USB-C- of Thunderbolt 3-poorten (USB-C) is vereist; het display is niet compatibel met Mac-modellen die Thunderbolt 2 gebruiken.

Lees hier hoe u de resolutie van het beeldscherm aanpast.

Stroomvoorziening via USB-C

Het LG UltraFine 4K-display biedt tot 60 W vermogen via USB-C en kan deze Mac-modellen volledig van stroom voorzien met behulp van de meegeleverde USB-C-kabel:

• 13-inch MacBook Pro-modellen die in 2016 of later zijn geïntroduceerd
  • MacBook Air-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerd
  • MacBook-modellen die in 2015 of later zijn geïntroduceerd

De UltraFine 4K zullen de 15-inch MacBook Pro-modellen niet volledig van stroom voorzien omdat ze 85 W vereisen. Als u probeert uw 15-inch MacBook Pro van voeding te voorzien via het display, wordt tijdens intensief gebruik ook de batterij van uw notebook gebruikt. Om de 15-inch MacBook Pro volledig van stroom te voorzien en de batterij op te laden, sluit u deze aan op de Apple 87 W USB-C-lichtnetadapter wanneer u deze gebruikt met de UltraFine 4K.

Het LG UltraFine 4K-display levert 7,5 W aan elk van de drie downstreampoorten (USB-C, 480 Mbps). Om op Apple Lightning gebaseerde apparaten en accessoires, zoals iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad en Magic Mouse 2 op te laden, kunt u de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel gebruiken of een combinatie van de Apple USB-C-naar-USB-adapter en de Apple Lightning-naar-USB-kabel.

Als u problemen hebt met het aansluiten van het display

• Als u geen beeld ziet nadat u het LG UltraFine 4K-display hebt aangesloten op uw Mac, controleert u of u de kabel gebruikt die bij het display werd geleverd. Als u die niet hebt, kunt u een USB-C 3.1-kabel gebruiken, zoals de Belkin 3.1 USB-C-naar-USB-C-kabel.
  • Hulp bij videoproblemen als u nog steeds geen beeld krijgt wanneer u de juiste kabel gebruikt.
  • Als het LG UltraFine 4K-display niet inschakelt of als u geen beeld ziet nadat u de stappen in het bovenstaande artikel hebt gevolgd, neemt u contact op met LG om service te krijgen voor uw display.
  • U kunt de gebruikershandleiding voor het LG UltraFine 4K-display en de LG Screen Manager-software downloaden van de LG-supportpagina. Firmware-updates voor het LG UltraFine-display gaan via LG Screen Manager. Voer dit programma regelmatig uit om te controleren op updates en deze te installeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.