De zaklamp op de iPhone, iPad Pro of iPod touch gebruiken

De ledflits op de iPhone, iPad Pro of iPod touch doet ook dienst als zaklamp, voor als u wel wat extra licht kunt gebruiken.

Er zijn een paar manieren om de zaklamp in of uit te schakelen. U kunt het Siri vragen of u kunt het doen via het bedieningspaneel op een iPhone met Face ID of een iPad Pro. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als u een een iPhone met een thuisknop of een iPod touch hebt.

Vraag het aan Siri

Hier zijn een paar voorbeelden van hoe u de zaklamp kunt inschakelen met behulp van Siri:

• "Hé Siri, doe mijn zaklamp aan."
  • "Hé Siri, wil je mijn zaklamp aanzetten?"
  • "Hé Siri, doe mijn zaklamp uit."

Het bedieningspaneel gebruiken op een iPhone met Face ID of een iPad Pro

1. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op symbool 'Zaklamp' te tikken.

U kunt de zaklamp ook inschakelen vanaf het toegangsscherm: houd de zaklampknop symbool 'Zaklamp' in de linkerbenedenhoek ingedrukt.

Lees hier welke iPhone-modellen Face ID hebben.

Het bedieningspaneel gebruiken op een iPhone met een thuisknop of op een iPod touch

1. Veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op symbool 'Zaklamp' te tikken.

De helderheid van de zaklamp aanpassen

1. Veeg op een iPhone met Face ID of op een iPad omlaag vanuit de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen. Op een iPhone met een thuisknop of op een iPod touch veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te openen.
  2. Houd de zaklampknop symbool 'Zaklamp' ingedrukt.
  3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Lees wat u moet doen als de zaklamp niet werkt op uw apparaat.