De zaklamp op de iPhone of iPad Pro gebruiken

De ledflits op uw iPhone of iPad Pro doet ook dienst als zaklamp, zodat u extra licht bij de hand hebt wanneer dat nodig is.

U kunt de zaklamp op verschillende manieren in- of uitschakelen. U kunt het Siri vragen of u kunt het bedieningspaneel gebruiken op een iPhone met Face ID of op een iPad Pro. U kunt ook het bedieningspaneel gebruiken als u een iPhone met een thuisknop hebt.

Vraag het aan Siri

Hier zijn een paar voorbeelden van hoe u de zaklamp kunt inschakelen met behulp van Siri:

• "Hé Siri, doe mijn zaklamp aan."
  • "Hé Siri, wil je mijn zaklamp aanzetten?"
  • "Hé, Siri, doe mijn zaklamp uit."

U kunt de zaklamp op uw iPhone inschakelen via het bedieningspaneel.

De zaklamp in- of uitschakelen op een iPhone met Face ID of een iPad Pro

1. Veeg vanuit de rechterbovenhoek omlaag om het bedieningspaneel te openen op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'.
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op de zaklampknop symbool 'Zaklamp' te tikken.

Als u de zaklampknop symbool 'Zaklamp' niet ziet wanneer u het bedieningspaneel opent, kunt u uw instellingen aanpassen om de knop toe te voegen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik op 'Zaklamp' in de lijst met beschikbare regelaars.

U kunt de zaklamp ook inschakelen vanaf het toegangsscherm: houd de zaklampknop symbool 'Zaklamp' in de linkerbenedenhoek ingedrukt.

Lees welke iPhone-modellen Face ID hebben

U kunt de zaklamp op een iPhone met een thuisknop uitschakelen door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen om het bedieningspaneel te gebruiken.

Het bedieningspaneel gebruiken op een iPhone met een thuisknop

1. Veeg omhoog vanaf de onderrand van het scherm om het bedieningspaneel te openen op uw iPhone.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'.
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op de zaklampknop symbool 'Zaklamp' te tikken.

De helderheid van de zaklamp aanpassen

1. Veeg op een iPhone met Face ID of een iPad vanuit de rechterbovenhoek omlaag om het bedieningspaneel te openen. Of veeg op een iPhone met een thuisknop vanaf de onderrand van het scherm omhoog om het bedieningspaneel te openen.
  2. Houd de zaklampknop symbool 'Zaklamp' ingedrukt.
  3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Lees wat u moet doen als de zaklamp niet werkt op uw apparaat