De zaklamp in- of uitschakelen op je iPhone of iPad Pro

De ledflits op je iPhone of iPad Pro doet ook dienst als zaklamp, zodat je extra licht bij de hand hebt wanneer dat nodig is.

Er zijn een paar manieren om de zaklamp in of uit te schakelen:

Vraag het aan Siri

Hier zijn een paar voorbeelden van hoe je de zaklamp kunt inschakelen met behulp van Siri:

• "Hé Siri, doe mijn zaklamp aan."

• "Hé Siri, wil je mijn zaklamp aanzetten?"

• "Hé, Siri, doe mijn zaklamp uit."

Het bedieningspaneel gebruiken om de zaklamp in of uit te schakelen

1. Veeg vanuit de rechterbovenhoek omlaag om het bedieningspaneel te openen op je iPhone of iPad. Veeg op een iPhone met een thuisknop omhoog vanaf de onderkant om het bedieningspaneel te openen.

2. Tik op de zaklampknopsymbool 'Zaklamp'.

No alt supplied for Image
  3. Je zet de zaklamp uit door opnieuw op de zaklampknopsymbool 'Zaklamp' te tikken.

symbool 'Zaklamp' Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik op 'Zaklamp' in de lijst met beschikbare regelaars.

Je kunt de zaklamp ook inschakelen vanaf het toegangsscherm: houd de zaklampknopsymbool 'Zaklamp' ingedrukt in de linkerbenedenhoek ingedrukt.

De actieknop gebruiken om de zaklamp in of uit te schakelen

1. Tik in de Instellingen-app op 'Actieknop'.

2. Veeg naar het symbool 'Zaklamp'.

Op de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max kun je functies zoals je zaklamp koppelen aan de actieknop.
  3. Houd de actieknop ingedrukt om de zaklamp in of uit te schakelen.

De actieknop is alleen beschikbaar op de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

Meer informatie over de actieknop

De helderheid van de zaklamp aanpassen

1. Veeg op een iPhone met Face ID of een iPad vanuit de rechterbovenhoek omlaag om het bedieningspaneel te openen. Of veeg op een iPhone met een thuisknop vanaf de onderrand van het scherm omhoog om het bedieningspaneel te openen.

2. Houd de zaklampknopsymbool 'Zaklamp ingedrukt.

3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Lees wat je moet doen als de zaklamp niet werkt op je apparaat