Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager aan een beheerde iTunes U-cursus

U kunt een persoonlijke Apple ID gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen te maken en te wijzigen.

Voordat u begint

Als u een persoonlijke Apple ID wilt gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen te maken en te bewerken, moet uw instelling voldoen aan de volgende criteria:

• De instelling moet een actieve Apple School Manager-organisatie hebben.
  • De instelling moet beheerde Apple ID's maken en uitreiken aan docenten.
  • De instelling moet een openbare iTunes U-site hebben.

Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager

Voordat u een persoonlijke Apple ID kunt toevoegen als bijdrager, volgt u deze stappen:

1. Stuur kopieën van al uw iTunes U-cursussen naar uw beheerde Apple ID.
  2. Log in bij Course Manager of bij iTunes U voor iOS en accepteer de uitnodiging met de beheerde Apple ID.
  3. Koppel uw openbare iTunes U-site aan uw Apple School Manager-organisatie.
  4. U kunt nu de persoonlijke Apple ID's van beheerders of bijdragers in Public Site Manager uitnodigen (toevoegen) als bijdragers aan uw beheerde iTunes U-cursussen.

Vervolgens kunt u uw persoonlijke Apple ID uitnodigen als bijdrager aan de cursus. Wanneer uw persoonlijke Apple ID wordt toegevoegd als cursusbijdrager, kunt u deze gebruiken om cursussen te geven die u hebt gemaakt met Apple School Manager.

Uw openbare iTunes U-site koppelen aan uw Apple School Manager-organisatie

De koppeling van uw openbare iTunes U-site aan uw Apple School Manager-organisatie hoeft slechts eenmaal te worden uitgevoerd, door een IT-beheerder. Vraag uw IT-beheerder om de volgende stappen uit te voeren om uw openbare iTunes U-site te koppelen aan uw Apple School Manager-organisatie:

1. Ga naar school.apple.com.
  2. Log in met uw beheerde Apple ID voor beheerders of sitebeheerders.
  3. Selecteer 'iTunes U' in het linker paneel.
  4. Klik op 'Verzoek om Public Site Manager te gebruiken'. Als u nog geen openbare site hebt, wordt deze nu voor u aangemaakt.
  5. Als u de URL van uw openbare iTunes U-site bij de hand hebt, plakt u deze in de adresregel. (Deze stap is optioneel.)
  6. Klik op 'Verzoek'.