Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager aan een beheerde iTunes U-cursus

U kunt uw persoonlijke Apple ID gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen aan te maken en te bewerken.

Voordat u begint

Als u een persoonlijke Apple ID wilt gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen aan te maken en te bewerken, moet uw organisatie voldoen aan de volgende criteria:

• De instelling moet een actieve Apple School Manager-organisatie hebben.
  • De instelling moet beheerde Apple ID's aanmaken en uitreiken aan docenten.
  • De instelling moet een openbare iTunes U-site hebben.

Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager

Voordat u een persoonlijke Apple ID kunt toevoegen als bijdrager, volgt u deze stappen:

1. Stuur kopieën van al uw iTunes U-cursussen naar uw beheerde Apple ID.
  2. Log in bij Course Manager of bij iTunes U voor iOS en accepteer de uitnodiging met de beheerde Apple ID.
  3. Neem contact op met AppleCare om uw openbare iTunes U-site te koppelen aan uw Apple School Manager-organisatie.
  4. U kunt nu de persoonlijke Apple ID's van beheerders of bijdragers in Public Site Manager uitnodigen (toevoegen) als bijdragers aan uw beheerde iTunes U-cursussen.

Vervolgens kunt u uw persoonlijke Apple ID uitnodigen als bijdrager aan de cursus. Wanneer uw persoonlijke Apple ID wordt toegevoegd als cursusbijdrager, kunt u deze gebruiken om cursussen te geven die u hebt aangemaakt met Apple School Manager.