Muziek herhalen en in willekeurige volgorde afspelen

U kunt Siri vragen om shuffle en herhalen in of uit te schakelen in Apple Music. U kunt shuffle en herhalen ook handmatig in- of uitschakelen met de regelaars in de Muziek-app

Vraag het aan Siri

U kunt shuffle en herhalen eenvoudig in- of uitschakelen door het Siri te vragen.

Shuffle in- of uitschakelen

• "Hé, Siri, shuffle dit album."
  • "Hé, Siri, shuffle mijn roadtrip-afspeellijst."
  • "Hé, Siri, schakel shuffle uit."

Herhalen in- of uitschakelen

• "Hé, Siri, herhaal dit album."
  • "Hé, Siri, herhaal deze afspeellijst."
  • "Hé, Siri, herhaal dit nummer."
  • "Hé, Siri, schakel herhalen uit."

Shuffle en herhalen in- of uitschakelen in de Muziek-app

Kies hieronder uw apparaat en volg de genoemde stappen:

Op een iPhone, iPod touch of Android-apparaat

1. Open de Muziek-app of Apple Music-app.
  2. Speel een nummer, album of afspeellijst af.
  3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  4. Tik in het scherm dat nu verschijnt rechtsonder op het symbool 'Hierna' het symbool 'Hierna'.
  5. Rechtsboven in het scherm 'Hierna' kunt u het volgende doen:

Op een iPad

1. Open de Muziek-app.
  2. Speel een nummer, album of afspeellijst af.
  3. In de speler onderaan uw scherm kunt u het volgende doen:
    • Tik op de shuffleknop de shuffleknop om afspelen in willekeurige volgorde in of uit te schakelen.
    • Tik op de herhaalknop de herhaalknop om een album of afspeellijst te herhalen, een nummer te herhalen of om herhalen uit te schakelen.
      Ziet u geen shuffle- of herhaalknop?
      iPad met shuffle- en herhaalknop in de speler onderaan in de Muziek-app

Op een Apple Watch Series 3 of nieuwer

1. Koppel AirPods of een Bluetooth-koptelefoon aan uw Apple Watch.
  2. Open de Muziek-app.
  3. Speel een nummer, album of afspeellijst af.
  4. Tik op het symbool 'Hierna' het symbool 'Hierna'
  5. Bovenaan het scherm 'Hierna' kunt u het volgende doen:

Op een Mac of pc

1. Open de Muziek-app of iTunes.
  2. Speel een nummer, album of afspeellijst af.
  3. Bovenaan het venster kunt u het volgende doen:
    • Klik op de shuffleknop de shuffleknop om afspelen in willekeurige volgorde in of uit te schakelen.
    • Klik op de herhaalknop de herhaalknop om een album of afspeellijst te herhalen, een nummer te herhalen of om herhalen uit te schakelen.
      Ziet u geen shuffle- of herhaalknop?

Als u geen shuffle- of herhaalknop ziet

• Werk uw apparaat bij naar de nieuwste versie van iOSiPadOS, watchOS of macOS. Op een pc werkt u iTunes voor Windows bij naar de nieuwste versie. Op een Android-apparaat werkt u de Apple Music-app bij naar de nieuwste versie.
  • Muziek in de wachtrij voor 'Speel automatisch af' kunt u niet laten herhalen of in willekeurige volgorde laten afspelen. Als u naar muziek luistert in uw Wachtrij voor 'Speel automatisch af', verdwijnen de knoppen voor shuffle en herhalen. U kunt alleen nummers, albums of afspeellijsten in willekeurige volgorde laten afspelen en laten herhalen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.