De lettergrootte of het zoomniveau van webpagina's wijzigen in Safari

In Safari 10 op macOS Sierra kunt u de lettergrootte of het zoomniveau aanpassen om webpagina's beter te kunnen lezen.

De lettergrootte wijzigen

U kunt de letters groter of kleiner maken op pagina's die u bekijkt in Safari op macOS Safari. Safari onthoudt uw instellingen tot u uw geschiedenis wist.

• Druk op Option-Command-plusteken (+) voor grotere letters
  • Druk op Option-Command-minteken (-) voor kleinere letters

Of u kunt naar het menu 'Weergave' gaan en de Option-toets ingedrukt houden terwijl u 'Maak tekst groter' of 'Maak tekst kleiner' selecteert.

Het zoomniveau wijzigen

U kunt, voor zowel tekst als afbeeldingen, het zoomniveau verhogen of verlagen van pagina's die u weergeeft in Safari op macOS Sierra. Safari onthoudt uw instellingen tot u uw geschiedenis wist.

• Druk op Command-plusteken (+) om het zoomniveau te verhogen
  • Druk op Command-minteken om het zoomniveau te verlagen

Of ga naar het menu 'Weergave' en selecteer 'Zoom in' of 'Zoom uit'.

Wis de geschiedenis om de lettergrootte en het zoomniveau opnieuw in te stellen

Als u uw Safari-geschiedenis wist, worden websites teruggezet naar hun standaard lettergrootte of zoomniveau.

Ga naar het menu 'Geschiedenis' en selecteer 'Wis geschiedenis'. Klik opnieuw op 'Wis geschiedenis'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.