Over Apple Configurator 2.3

Lees hier wat nieuw is in Apple Configurator 2.3.

Apple Configurator 2.3 is een aanbevolen update voor Apple Configurator 2. Je kunt deze installeren via het paneel Updates van de Mac App Store. Apple Configurator 2.3 vereist OS X El Capitan 10.11.5 en iTunes 12.5.1 of nieuwer, en werkt met iPhone, iPad en iPod touch met iOS 7 en nieuwer.

Nieuw in Apple Configurator 2.3

• Houd bewaarde zoekopdrachten consistent tussen Configurator-stations die zijn ingelogd bij dezelfde Apple ID

• Niet-beheerde apparaten met iOS 9 of nieuwer wissen

• De huidige tijdzone instellen tijdens het voorbereiden van apparaten

• De nieuwe versie van de App Store-app installeren tijdens het toepassen van blauwdrukken

• Doorgaan met een opdracht als enkele apps of profielen niet kunnen worden geïnstalleerd

• Het deelvenster 'Configuratieassistent iMessage en FaceTime' overslaan

• Standaardapp kiezen voor audiogesprekken voor Contacten, Exchange en Google-accounts

• Beperking op Bluetooth-wijziging instellen op beheerde apparaten

• Nieuwe IKEv2-verificatiemethode-optie instellen of time-out voor VPN na ontkoppeling IPSec bij inactiviteit opgeven

• Fast lane QoS-markering beperken of ingesloten netwerkdetectie voor wifinetwerken uitschakelen

Meer informatie

Lees meer over Apple Configurator in Apple Configurator 2.3 Help.