Als de Bluetooth-muis niet werkt tijdens de installatie van Windows

Bluetooth-muizen, inclusief Magic Mouse en Magic Mouse 2, hebben beperkte functionaliteit tijdens de installatie van Windows op een Mac. Lees hier hoe je je muis moet gebruiken terwijl Boot Camp Windows installeert.

Als je een Bluetooth-muis wilt gebruiken tijdens de installatie van Windows op je Mac, zorg je er eerst voor dat de muis is gekoppeld in macOS.

Wanneer Boot Camp begint met de installatie van Windows, verschijnt de muisaanwijzer op het scherm. Wacht ongeveer tien seconden en klik vervolgens met de linkermuisknop. Hierdoor wordt de muis geactiveerd en kun je deze gebruiken om de aanwijzer te bedienen.

Tijdens de installatie werken alleen de linkermuisknop en de bewegingen van de aanwijzer. Nadat Boot Camp Windows en de vereiste Windows-supportsoftware van Apple heeft geïnstalleerd, kun je je Bluetooth-muis en alle functies daarvan, zoals rechtermuisknop en scrollen, gebruiken elke keer dat je Windows opstart.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.