Widgets gebruiken op uw iPhone, iPad en iPod touch

Met widgets kunt u in één oogopslag actuele gegevens van uw favoriete apps ontvangen.

Widgets zoeken in de dagweergave

Widgets laten informatie zien van uw favoriete apps, zoals 'News' en 'Aandelen'. U kunt uw widgets bekijken in de dagweergave. Veeg naar rechts over het beginscherm, toegangsscherm of wanneer u uw meldingen bekijkt.

Tik op 'Toon meer' om meer informatie van een widget te bekijken.

Om de app voor de widget te openen, tikt u gewoon op de widget.

Widgets in de dagweergave toevoegen of verwijderen

U kunt widgets toevoegen en verwijderen, en u kunt de volgorde wijzigen zodat uw favoriete widgets bovenaan staan.

1. Veeg naar rechts over het beginscherm of het toegangsscherm.
  2. Scrol naar de onderkant en tik op 'Wijzig'.
  3. Om een widget toe te voegen, tikt u op . Tik op  om een widget te verwijderen. Om de volgorde van uw widgets te wijzigen, houdt u ingedrukt naast de apps en sleept u ze in de gewenste volgorde.
  4. Tik op 'Gereed' wanneer u klaar bent.

De widget 'Batterijen' kan alleen worden weergegeven als het iOS-apparaat is verbonden met een ondersteund Bluetooth-apparaat of -accessoire.

3D Touch gebruiken om widgets te bekijken en toe te voegen

Op een iPhone 6s en nieuwer kunt u 3D Touch gebruiken om widgets weer te geven vanaf het beginscherm. U drukt hard op een app-symbool om snel het weer of de aandelenkoersen te checken en andere informatie te bekijken. Tik op 'Voeg widget toe' om de app aan de dagweergave toe te voegen.

Hierna volgen enkele apps die u kunt toevoegen aan widgets:

• Activiteit
  • Agenda
  • Contacten
  • FaceTime
  • Zoek vrienden
  • Woning
  • Mail
  • Kaarten
  • Muziek
  • News
  • Notities
  • Telefoon
  • Foto's
  • Herinneringen
  • Aandelen
  • Tips
  • Weer

Sommige widgets verschillen per land of regio.