Een HomePod, HomePod mini, Apple TV of iPad configureren als woninghub

U hebt een woninghub nodig om uw HomeKit-accessoires te bedienen als u niet thuis bent, toegang te verlenen aan mensen die u vertrouwt en uw accessoires te automatiseren zodat ze doen wat u wilt, wanneer u dat wilt.

iPad met het beginscherm van de Woning-app.

HomePod, HomePod mini of Apple TV configureren als woninghub

HomePod, HomePod mini en Apple TV worden automatisch geconfigureerd als woninghub, zodat u uw woning ook kunt bedienen als u er niet bent, en automatiseringen meteen kunt uitvoeren. Zorg ervoor dat u op uw iOS-apparaat of Apple TV bent ingelogd bij iCloud met de Apple ID die u hebt gebruikt om uw HomeKit-accessoires te configureren in de Woning-app.

HomePod, HomePod mini en Apple TV zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar.

iPad configureren als woninghub

1. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' en zorg ervoor dat u bij iCloud bent ingelogd met de Apple ID die u hebt gebruikt om uw HomeKit-accessoires te configureren in de Woning-app.
  2. Scrol naar beneden en controleer of 'Woning' is ingeschakeld.
  3. Tik op 'Instellingen' > 'Woning' en schakel 'Gebruik deze iPad als woninghub' in.

Als u de iPad als woninghub wilt gebruiken, moet deze in uw huis blijven, ingeschakeld blijven en verbonden blijven met uw eigen wifinetwerk.

Als uw woninghub niet werkt zoals verwacht