Inloggen bij uw tv-aanbieder op uw iPhone, iPad of iPod touch

Log in bij uw tv-aanbieder op uw iPhone, iPad of iPod touch en krijg direct toegang tot ondersteunde video-apps die bij uw betaalde tv-abonnement zijn inbegrepen.

De beschikbaarheid van de mogelijkheid om in te loggen bij uw tv-aanbieder kan per land of regio verschillen.

Inloggen bij uw tv-aanbieder

U kunt inloggen bij uw tv-aanbieder in Instellingen of bij de eerste keer dat u een ondersteunde app gebruikt. Wanneer u ingelogd bent, wordt u bij andere ondersteunde apps automatisch ingelogd. U hoeft uw gegevens dus niet nog een keer in te voeren. Als uw tv-aanbieder een eigen app heeft, wordt deze mogelijk automatisch gedownload wanneer u inlogt.

Inloggen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch

U kunt maar bij één tv-aanbieder tegelijk inloggen. Dit doet u als volgt:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt.
  2. Ga naar de Instellingen-app en tik op 'Tv-aanbieder'.
  3. Selecteer uw tv-aanbieder* in de lijst.
    Inloggen bij uw tv-aanbieder op uw iPhone, iPad of iPod touch
  4. Geef de gegevens van uw account bij de tv-aanbieder op. Neem bij twijfel contact op met uw tv-aanbieder.
  5. Wanneer u de gegevens van uw account bij de tv-aanbieder hebt ingevoerd, tikt u op 'Log in'.

* Als uw tv-aanbieder deze wijze van inloggen ondersteunt, wordt u gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account bij de tv-aanbieder in te voeren. Als uw tv-aanbieder deze wijze van inloggen niet ondersteunt, wordt de tv-aanbieder bewaard zodat u deze niet opnieuw hoeft te selecteren. U moet dan wel bij elke app inloggen met de accountgegevens voor uw tv-aanbieder.

Een andere tv-aanbieder gebruiken of uitloggen bij de tv-aanbieder

Als u overstapt naar een andere tv-aanbieder, kunt u de accountgegevens voor uw huidige tv-aanbieder verwijderen of een andere account configureren:

1. Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Tv-aanbieder'.
  3. Tik op 'Verwijder tv-aanbieder' of 'Log uit'.
  4. Bevestig dit door nogmaals te tikken in het venstermenu dat nu wordt weergegeven.
  5. Kies uw nieuwe tv-aanbieder uit de lijst en voer de stappen voor inloggen uit.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.