'Eenmalige aanmelding' gebruiken op uw iOS-apparaat of Apple TV

Log in bij uw tv-aanbieder op uw iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV. U geniet dan meteen van ondersteunde video-apps die bij uw abonnement op betaaltelevisie inbegrepen zijn.

'Eenmalige aanmelding' is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Inloggen bij 'Eenmalige aanmelding'

U kunt inloggen bij 'Eenmalige aanmelding' in Instellingen, of wanneer u een ondersteunde app voor het eerst gebruikt. Wanneer u ingelogd bent, wordt u bij andere ondersteunde apps automatisch ingelogd. U hoeft uw gegevens dus niet nog een keer in te voeren. Als uw tv-aanbieder een eigen app heeft. wordt deze mogelijk automatisch gedownload wanneer u inlogt.

Inloggen vanaf uw Apple TV

U kunt maar bij één tv-aanbieder tegelijk inloggen. Dit doet u als volgt:

1. Zorg dat u de nieuwste versie van tvOS hebt.
  2. Ga naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts' > 'Tv-aanbieder' en selecteer 'Log in'.
  3. Zoek uw tv-aanbieder* en selecteer deze.
  4. Selecteer het e-mailadres dat u gebruikt voor uw account bij de tv-aanbieder. Als dit niet wordt vermeld, selecteert u 'Voeg toe' en voert u uw accountgegevens in. Als u niet weet wat uw account of wachtwoord is, neemt u contact op met de tv-aanbieder.
  5. Voer uw wachtwoord in en selecteer 'Log in'.

*Als uw tv-aanbieder 'Eenmalige aanmelding' ondersteunt, wordt u gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account bij de tv-aanbieder in te voeren. Als uw tv-aanbieder 'Eenmalige aanmelding' niet ondersteunt, wordt uw selectie van een tv-aanbieder bewaard, zodat u deze niet opnieuw hoeft te selecteren. U moet dan wel bij elke app inloggen met de accountgegevens voor uw tv-aanbieder.

Inloggen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch

U kunt maar bij één tv-aanbieder tegelijk inloggen. Dit doet u als volgt:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  2. Ga naar 'Instellingen' > 'Tv-aanbieder'.
  3. Zoek uw tv-aanbieder* en selecteer deze.
  4. Geef de gegevens van uw account bij de tv-aanbieder op. Als u deze niet precies weet, tikt u op 'ID vergeten?' | 'Wachtwoord vergeten?'
  5. Wanneer u de gegevens van uw account bij de tv-aanbieder hebt ingevoerd, tikt u op 'Log in'.

*Als uw tv-aanbieder 'Eenmalige aanmelding' ondersteunt,, wordt u gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account bij de tv-aanbieder in te voeren. Als uw tv-aanbieder 'Eenmalige aanmelding' niet ondersteunt, wordt uw selectie van een tv-aanbieder bewaard, zodat u deze niet opnieuw hoeft te selecteren. U moet dan wel bij elke app inloggen met de accountgegevens voor uw tv-aanbieder.

Een andere tv-aanbieder gebruiken of uitloggen bij de tv-aanbieder

Als u overstapt naar een andere tv-aanbieder, kunt u de accountgegevens voor 'Eenmalige aanmelding' verwijderen of een andere account configureren. Dit doet u als volgt:

1. Op Apple TV: ga naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts' > 'Tv-aanbieder'. In iOS: ga naar 'Instellingen' > 'Tv-aanbieder'.
  2. Klik of tik op uw huidige tv-aanbieder.
  3. Klik of tik op 'Verwijder tv-aanbieder'.
  4. Zoek uw nieuwe tv-aanbieder en volg de stappen om in te loggen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.