Persoonlijke aanbevelingen beheren

Apple gebruikt gegevens zoals uw downloads en aankopen om persoonlijke aanbevelingen te doen in de iTunes Store, App Store en iBooks Store. U kunt persoonlijke aanbevelingen uitschakelen in 'Instellingen' op een iPhone, iPad of iPod touch.

Apple geeft persoonlijke aanbevelingen in de iTunes Store, App Store en iBooks Store om u te helpen nieuwe inhoud te ontdekken. Om deze aanbevelingen te kunnen geven, maken we onder andere gebruik van gegevens over het materiaal dat u downloadt en koopt en over uw online gebruik van de iTunes Store, App Store en iBooks Store.

Als u geen persoonlijke aanbevelingen wilt, kunt u deze uitschakelen op uw iPhone, iPad of iPod touch:

1. ga op uw iOS-apparaat naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iTunes en App Store'.
  2. Tik op uw Apple ID. Als u nog niet bent ingelogd, tikt u op 'Log in' en voert u de Apple ID en het wachtwoord in die u gebruikt voor aankopen in de iTunes Store.
  3. Tik op 'Toon Apple ID'. U wordt mogelijk gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID in te voeren.
  4. Tik op 'Persoonlijke aanbevelingen' om deze functie uit te schakelen.

De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.