Over een abonnement op Apple Music nemen via uw mobiele-telefoonserviceprovider

Bij sommige mobiele aanbieders kunt u zich registreren bij Apple Music als onderdeel van uw mobiele abonnement.

Neem rechtstreeks contact op met uw mobiele aanbieder om erachter te komen of deze Apple Music-bundels aanbiedt. Als u alle functies van Apple Music wilt gebruiken, moet u uw Apple ID en mobiele nummer koppelen.

Huidige beschikbaarheid

Bundelen wordt momenteel alleen in bepaalde landen en regio's en via bepaalde mobiele aanbieders ondersteund. U kunt u via de onderstaande aanbieders aanmelden voor Apple Music:

Deze tabel kan worden gewijzigd.

Uw Apple ID en mobiele nummer koppelen

1. Open de Muziek-app en tik op 'Voor jou'.
  2. Wanneer u wordt gevraagd om uw Apple ID te bevestigen, tikt u op 'Ga door' om in te loggen met de Apple ID die wordt weergegeven op het scherm. Als u een andere Apple ID wilt koppelen, tikt u op 'Wil je een andere Apple ID gebruiken?' en logt u in.

U kunt ook naar https://applemusic.com/carrier gaan op uw mobiele apparaat om uw abonnement te controleren en uw Apple ID te koppelen.

Als u een telefoon met dual-sim hebt, kunt u Apple Music activeren in een bundel via uw mobiele aanbieder op uw standaardlijn.

Op een Android-apparaat ziet u mogelijk een bericht waarin u wordt gevraagd om Apple Music toe te staan telefoongesprekken te starten en te beheren. Als u op 'Toestaan' tikt, geeft u Apple de mogelijkheid om uw mobiele telefoonnummer te bevestigen en u toegang te geven tot Apple Music. Er worden geen gesprekken gestart of beheerd door Apple Music.

Als uw provider geen bundels met Apple Music meer aanbiedt

U kunt een persoonlijk abonnement nemen met dezelfde Apple ID die u eerder voor Apple Music hebt gebruikt. Neem contact op met uw mobiele aanbieder als u hulp nodig hebt bij het ontkoppelen van uw account.

Meer informatie

• Als u zich hebt ingeschreven voor Apple Music via zowel uw mobiele aanbieder als Apple, zegt u een van uw abonnementen op. U kunt uw abonnement opzeggen via Apple op uw iPhone of op uw Android-telefoon. Als u uw gebundelde Apple Music-abonnement wilt opzeggen, neemt u contact op met uw mobiele aanbieder.
  • Als u uw abonnement niet kunt verifiëren, controleer dan of u bent verbonden met internet. Als u mobiele gegevens gebruikt op uw iPhone of iPad, moet 'Mobiele data' ingeschakeld zijn in 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk'. Mogelijk ziet u ook een bericht waarin wordt gevraagd om uw abonnement te controleren als u bent ingeschreven via zowel Apple als uw mobiele aanbieder.
  • Als u een bericht ziet dat uw telefoonnummer niet kan worden geverifieerd, volgt u deze stappen:
    • Op een iPhone of iPad: ga naar 'Instellingen' > 'Telefoon' > 'Mijn nummer'. Als uw mobiele telefoonnummer niet klopt, voert u het juiste nummer in en tikt u op 'Bewaar'.
    • Op uw Android-apparaat: zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Apple Music-app hebt. Vervolgens sluit u de app en gaat u naar 'Instellingen' > 'Apps' > 'Apple Music' > 'Toestemmingen' en schakelt u de telefoontoestemming uit. Open Apple Music opnieuw en wanneer wordt gevraagd naar simtoestemmingen, staat u dat toe. Weiger het tweede bericht over telefoontoestemmingen en voer handmatig uw juiste mobiele telefoonnummer in.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.