Beveiligingsupdate voor mDNSResponder

Huidige versies van Apple-producten gebruiken de bijgewerkte versie van Bonjour. Voor eerdere versies heeft Apple een beveiligingsupdate uitgegeven.

Apple heeft een beveiligingsupdate uitgegeven voor mDNSResponder, de opensourcesoftware waarmee Bonjour wordt geïmplementeerd in producten van Apple en derden.

Welke Apple-platformen zijn hierbij betrokken?

OS X:

• Versies voor OS X El Capitan v10.11.1

• Versies voor OS X Yosemite v10.10.5 met Beveiligingsupdate 2015-004 Yosemite

• Versies voor OS X Mavericks v10.9.5 met Beveiligingsupdate 2015-007 Mavericks

iOS-versies voor iOS 9.1

watchOS-versies voor watchOS 2.1

AirPort Base Station-firmwareversies voor 7.7.7 en 7.6.7

Is het product van een derde dat ik gebruik, betrokken bij dit probleem?

Apple heeft samengewerkt met verschillende leveranciers om ervoor te zorgen dat deze op de hoogte zijn van de beschikbaarheid van deze update.

Voor niet-Apple-producten raden we aan contact op te nemen met uw leverancier om te bepalen of een product dat u gebruikt hierbij betrokken is en of de leverancier het product al heeft bijgewerkt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.