Beheer iWork, GarageBand en iMovie voor iOS bij uw organisatie

Als u administrator bent kunt u Mobile Device Management (MDM) gebruiken om de apps te beheren die zijn geleverd met iPhones, iPads en iPod touches met 32 GB opslagruimte of meer.

Op een iPhone, iPad of iPod touch met minimaal 32 GB opslag zijn Keynote, Pages, Numbers, GarageBand en iMovie al vooraf geïnstalleerd.* Gebruikers met een iTunes-account kunnen deze apps de eerste keer dat ze worden geopend meteen gebruiken. Ze krijgen een licentie en de app wordt toegevoegd aan hun aankoopgeschiedenis.

Als u MDM al gebruikt voor het toewijzen en verdelen van content aan gebruikers en apparaten, kunt u MDM ook gebruiken om deze apps te beheren en toe te wijzen. Op deze manier hoeven gebruikers niet in te loggen bij de App Store om ze te kunnen gebruiken.

* Als u een apparaat met iOS 9 of nieuwer hebt gekocht met 16 GB of minder, of als u uw bestaande apparaat hebt bijgewerkt naar iOS 9 of nieuwer, kunt u de apps gratis downloaden.