Nieuw in Apple Remote Desktop

Lees meer over de functies en wijzigingen in de diverse updates van Apple Remote Desktop.

Met Apple Remote Desktop kun je meerdere Mac-computers in je netwerk beheren. Mac-computers die door Apple Remote Desktop worden beheerd, ontvangen updates van Apple Remote Desktop Client samen met de updates van macOS.

Apple Remote Desktop vereist macOS Ventura 13.6 of nieuwer.

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9.7

• High Performance-verbindingen met Mac-computers waarop macOS Sonoma wordt gebruikt

• Onderdelen 'Appvensters', 'Bureaublad', 'Launchpad', 'Mission Control', 'Toetsenbord' en 'Vergroot/verklein' in de knoppenbalk van verbindingsvensters

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9.6

• Prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen

• Support voor macOS Ventura

• Verbeterde identiteitscontrole voor schermdeling voor betere bescherming in bedrijfsomgevingen

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9.5

• Oplossingen voor problemen en verbeteringen

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9.4

• Support voor macOS Big Sur

• Support voor Mac-computers met Apple Silicon

• Prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9.3

• Prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen

• Ondersteuning voor de donkere modus

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9

Deze update verbetert de algemene stabiliteit van Apple Remote Desktop en bevat de volgende specifieke wijzigingen:

• Computerlijsten, inclusief inloggegevens, kunnen worden geëxporteerd naar een versleuteld archief en hersteld voor andere kijkers.

• Verbeterde beveiliging, met een optionele compatibiliteitsoptie om oudere clients te ondersteunen op de tab 'Beveiliging' van het voorkeurenpaneel.

• Hulpcursors beschikbaar via een aangepast knoppenbalkonderdeel.

• Support voor de Touch Bar.

• Beheerders kunnen verbinding maken met Macs met oudere versies van Apple Remote Desktop Client-software zonder te hoeven controleren of 'Voorkeuren' > 'Beveiliging' > 'Sta communicatie met oudere clients toe (minder veilig)' is ingeschakeld in het beheerprogramma. Je moet Apple Remote Desktop Client 3.9.2 of nieuwer gebruiken op de Mac met Apple Remote Desktop.