Nieuw in Apple Remote Desktop

Lees hier meer over de functies en wijzigingen in de diverse updates van Apple Remote Desktop en Apple Remote Desktop Client.

Met Apple Remote Desktop kunt u meerdere Mac-computers in uw netwerk beheren. Mac-computers die door Apple Remote Desktop worden beheerd, ontvangen updates van Apple Remote Desktop Client samen met de updates van macOS.

Voor Apple Remote Desktop hebt u macOS 10.14.6 of hoger nodig.

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9.3

• Prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen
  • Ondersteuning voor de donkere modus

Nieuw in Apple Remote Desktop 3.9

Deze update verbetert de algemene stabiliteit van Apple Remote Desktop en bevat de volgende specifieke wijzigingen:

• Computerlijsten, inclusief inloggegevens, kunnen worden geëxporteerd naar een gecodeerd archief en hersteld voor andere kijkers.
  • Verbeterde beveiliging, met een optionele compatibiliteitsoptie om oudere clients te ondersteunen op de tab 'Beveiliging' van het voorkeurenpaneel.
  • Hulpcursors beschikbaar via een aangepast werkbalkonderdeel.
  • Support voor de Touch Bar.
  • Beheerders kunnen verbinding maken met Macs met oudere versies van Apple Remote Desktop Client-software zonder te hoeven controleren of 'Voorkeuren' > 'Beveiliging' > 'Sta communicatie met oudere clients toe (minder veilig)' is ingeschakeld in het beheerprogramma. U moet Apple Remote Desktop Client 3.9.2 of hoger gebruiken op de Mac waarop u Apple Remote Desktop uitvoert.

Nieuw in Apple Remote Desktop Client 3.9.3

Apple Remote Desktop Client 3.9.3 is een update voor elke Mac-client die via het Remote Desktop-programma wordt bekeken of beheerd. Het is als automatische software-update beschikbaar voor de volgende versies van deze besturingssystemen:

• macOS Sierra 10.12.2 of hoger
  • OS X El Capitan 10.11.6
  • OS X Yosemite 10.10.5

Deze update wordt aanbevolen voor alle Apple Remote Desktop-gebruikers. Deze update bevat oplossingen voor problemen met betrekking tot compatibiliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid.

Over Apple Remote Desktop Client 3.9.2

Deze update bevat oplossingen voor problemen met betrekking tot betrouwbaarheid, bruikbaarheid en compatibiliteit en bevat de volgende specifieke wijziging:

• Als u een client-Mac bedient, kunt u nu inloggen met de lange naam van een gebruiker in plaats van alleen met de korte naam.