Een Tech-ID verkrijgen

Om u voor AppleCare-servicecertificeringsexamens te registreren, hebt u een Tech-ID nodig.

U hebt een Tech-ID nodig om u te registreren voor AppleCare-service-examens op Pearson VUE. Uw Tech-ID wordt ook gebruikt om de examens en cursussen die u hebt voltooid te registreren.

Uw Apple ID gebruiken om een nieuwe Tech-ID te genereren

Ga naar certifications.apple.com en meld u aan met uw Apple ID. Uw Tech-ID wordt automatisch gegenereerd.

Als uw type Apple ID niet wordt ondersteund

Als u een Apple ID gebruikt die voor een andere Apple-service is gebruikt, zoals iTunes of de App Store, ontvangt u een bericht waarin wordt gemeld dat toegang voor uw type Apple ID niet wordt ondersteund.

Klik op ‛Maak een Apple ID aan’ en maak een nieuwe Apple ID aan met een werkend e-mailadres dat niet bekend is bij Apple. Nadat u de nieuwe Apple ID hebt aangemaakt, wordt uw Tech-ID automatisch gegenereerd.