Over de beveiligingsinhoud van Apple-software-update 2.2

In dit artikel wordt de beveiligingsinhoud van Apple-software-update 2.2 beschreven.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple-productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruikt u de Apple Product Security PGP-sleutel voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID’s als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple-beveiligingsupdates voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Apple-software-update 2.2

• Apple-software-update

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: een aanvaller in een geprivilegeerde netwerkpositie kan mogelijk de inhoud van het venster met updates aansturen

Beschrijving: de inhoud van het venster met updates wordt opgehaald vanaf het netwerk via een niet-beveiligde HTTP-verbinding. Dit probleem is verholpen door een gecodeerde HTTPS-verbinding te gebruiken voor het ophalen van de inhoud.

CVE-ID

CVE-2016-1731

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.