Over de update 1.0 voor de USB-C-multipoort-adapter

De update 1.0 voor de USB-C-multipoort-adapter verbetert de compatibiliteit en betrouwbaarheid van uw Apple USB-C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter of Apple USB-C-naar-VGA-multipoort-adapter. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Voorbereiden op de update

1. Deze update vereist OS X El Capitan v10.11.4. Gebruik de Mac App Store of Software-update om de meest recente versie van OS X te downloaden.
  2. Sluit de USB-C-multipoort-adapter aan op de USB-C-poort op de Mac. Controleer of de USB-C-oplaadkabel is aangesloten op de adapter en op een voedingsbron met behulp van de USB-C-lichtnetadapter.
  3. Ontkoppel alle externe apparaten (zoals beeldschermen, USB-sticks en harde schijven) en vaste netwerkverbindingen van de USB-C-multipoort-adapter.

De update installeren

1. Nadat u de adapter hebt aangesloten, geeft het updateprogramma twee keuzes weer via een melding rechts boven in de hoek van het beeldscherm: Installeer en Niet nu. Klik op Installeer.
  2. Volg de instructies op het scherm om de update te installeren.
  3. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op de knop Herstart die wordt weergegeven.

De MacBook wordt opnieuw gestart en het Apple-logo en de voortgangsbalk worden weergegeven. De Mac werkt dan de USB-C-multipoort-adapter bij. De update duurt meerdere minuten.

Wanneer de update is voltooid, start de Mac opnieuw op in OS X.

Belangrijk: schakel tijdens deze update de computer niet uit en koppel de adapter niet los.

De update controleren

Nadat de MacBook opnieuw is opgestart, kunt u controleren of de update van de USB-C-multipoort-adapter is geslaagd:

1. Klik op het Apple-menu en kies Over deze Mac.
  2. Klik op Systeemoverzicht. Het venster Systeeminformatie verschijnt.
  3. Selecteer USB onder Hardware aan de linkerkant van het venster.
  4. Klik onder USB-apparaathiërarchie op de naam van uw USB-C-multipoort-adapter.
  5. De details van uw adapter worden weergegeven in het veld rechts onderin. Als het nummer na versie 2.33 is, is de update geslaagd.