Audiodescripties inschakelen op de iPhone, iPad of iPod touch

Op iPhone, iPad of iPod touch kunt u audiodescripties inschakelen zodat scènes in video's worden beschreven.

Wanneer u films, tv-programma's of muziekvideo's bekijkt in de Apple TV-app* of op uw iPhone, iPad of iPod touch, kunt u audiodescripties inschakelen. U kunt audiodescripties ook standaard inschakelen.

Audiodescripties inschakelen

Als de video die u bekijkt audiodescripties bevat:

1. Tik tijdens het afspelen van de video op het scherm om de afspeelregelaars weer te geven.
  2. Tik op de knop Mediaselectie  om het menu 'Audio en ondertiteling' te openen.
  3. Kies de track met audiodescriptie die u wilt gebruiken.

Standaard audiodescripties gebruiken

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid'.
  2. Tik op 'Audiodescripties'.
  3. Schakel 'Audiodescripties' in.

Meer informatie

* De Apple TV-app is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Lees waar de app beschikbaar is.