Als u een fout ziet in iTunes op uw Mac of pc

Wanneer u iTunes op een Mac of pc gebruikt, ziet u mogelijk een foutcode of waarschuwingsbericht. U kunt de meeste fouten oplossen met deze stappen.

De stappen in het bericht raadplegen

Bij sommige foutcodes en waarschuwingsberichten staat een knop voor meer informatie. Klik daarop en lees wat u eerst moet doen.

iTunes bijwerken

Download de nieuwste versie van iTunes voor uw computer.

De computer bijwerken

De instellingen en de beveiligingssoftware controleren

U moet misschien uw instellingen wijzigen of uw beveiligingssoftware bijwerken (zoals antivirus-, firewall- of malwareblokkeersoftware) als die voor problemen zorgt.

Herstarten

Schakel de computer uit en daarna weer in. Als u het bericht krijgt wanneer u uw iPhone, iPad of iPod touch aansluit, herstart u zowel het iOS-apparaat als de computer.

Als u de foutcode of het waarschuwingsbericht nog steeds ziet

U kunt de foutcode of het waarschuwingsbericht opzoeken om te lezen wat u moet doen. U kunt ook contact met ons opnemen.