Hulp bij het toevoegen van kaarten aan Wallet

Als u hulp nodig hebt bij het toevoegen van kaarten aan Wallet om deze te gebruiken met Apple Pay, probeert u de onderstaande stappen.

Controleren of u een kaart kunt toevoegen

Lees meer over de landen en regio's waar Apple Pay wordt ondersteund.

Controleer de status van Apple Pay op de pagina Systeemstatus. Als er een probleem is, probeert u het opnieuw nadat het probleem is opgelost. Als er geen probleem is, controleert u of u het volgende gebruikt:

Apple Pay is niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar. De leeftijd verschilt per land en regio. Om geld te kunnen versturen en ontvangen met Apple Pay of de Apple Pay Cash-kaart te ontvangen, moet u ten minste 18 jaar oud zijn en ingezetene zijn van de Verenigde Staten. Deze diensten worden geleverd door Green Dot Bank, lid van de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation). Lees meer over het versturen en ontvangen van geld.

Een kaart proberen toe te voegen

Controleer na elke stap of u uw kaart kunt toevoegen aan Wallet:

1. Controleer of u zich in een ondersteund land of een ondersteunde regio bevindt.
    • Als u een iPhone of iPad gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Taal en regio' en scrolt u naar 'Regio'.
    • Als u een Apple Watch gebruikt, opent u de Watch-app op de iPhone, gaat u naar het tabblad 'Mijn Watch', tikt u op 'Algemeen' > 'Taal en regio' en controleert u de regionotatie.
    • Als u een MacBook Pro met Touch ID gebruikt, gaat u naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Taal en regio' en controleert u de regio. U kunt Apple Pay Cash niet toevoegen aan uw Mac.
  2. Herstart de iPhone, iPad, Apple Watch of Mac.
  3. Werk bij naar de nieuwste versie van iOS, watchOS of macOS.
  4. Verwijder de kaart uit Wallet en voeg de kaart opnieuw toe.
    • Als u een iPhone of iPad gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Wallet en Apple Pay', tikt u op de kaart die u wilt verwijderen en tikt u op 'Verwijder kaart'. Vervolgens voegt u de kaart opnieuw toe aan Wallet.
    • Als u een Apple Watch gebruikt, opent u de Watch-app op de iPhone, gaat u naar het tabblad 'Mijn Watch', scrolt u omlaag en tikt u op 'Wallet en Apple Pay'. Tik achtereenvolgens op de kaart en op 'Verwijder'. Vervolgens voegt u de kaart opnieuw toe aan Wallet.
    • Als u een MacBook Pro met Touch ID gebruikt, gaat u naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Wallet en Apple Pay', klikt u op de kaart die u wilt verwijderen en klikt u op het minteken (-). Klik op 'Verwijder'. Vervolgens voegt u de kaart opnieuw toe aan Wallet.

Als u nog steeds geen kaart kunt toevoegen, neemt u contact op met uw bank of kaartverstrekker voor hulp.

U moet mogelijk een app van uw bank of kaartverstrekker downloaden om een kaart toe te voegen aan Wallet.