Apple Music gebruiken op Sonos

Informatie over het configureren en afspelen van Apple Music op uw Sonos-luidspreker.

Afbeelding van een witte Sonos-luidspreker.

Er zijn drie manieren om Apple Music op Sonos af te spelen. Voor de meeste Sonos-apparaten kunt u de Sonos Controller-app gebruiken. Als u een Sonos-luidspreker met Alexa hebt, kunt u Alexa vragen om Apple Music af te spelen. Met sommige Sonos-apparaten kunt u ook via AirPlay Apple Music op uw Sonos-apparaat afspelen.

De Sonos Controller-app gebruiken

1. Download de Sonos Controller-app op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat. Als u de Sonos-app al hebt, kijkt u of er een update is en downloadt u die.
  2. Apple Music toevoegen aan uw Sonos-luidsprekersysteem.* Als u nog geen Apple Music-abonnee bent, kunt u lid worden op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc of op uw Android-apparaat.
  3. Log in met de Apple ID die u gebruikt voor Apple Music.

Nadat u uw Apple Music-abonnement hebt toegevoegd, kunt u via uw Sonos-luidsprekersysteem luisteren naar de volledige Apple Music-catalogus, uw persoonlijke muziekcollectie, muzieksuggesties en meer.

*Meer informatie over het toevoegen van Apple Music aan uw luidsprekersysteem via de Sonos Controller-app vindt u via de Sonos-klantenservice.

Alexa gebruiken

In sommige landen of regio's kunt u Alexa vragen om Apple Music af te spelen als u een Sonos-luidspreker met Alexa hebt. Lees meer over het afspelen van Apple Music met Alexa.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.