Apple Music gebruiken op Sonos

Download de Sonos Controller-app, werk uw software bij en voeg vervolgens de voorziening Apple Music toe.

Download eerst de Sonos Controller-app op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat om Apple Music te openen met Sonos. Wellicht moet u ook uw Sonos-software bijwerken.

Meer informatie vindt u op de Sonos-supportwebsite.

Apple Music toevoegen aan uw Sonos-luidsprekersysteem

Als u nog geen abonnement hebt op Apple Music:

Voeg vervolgens met uw bijgewerkte Sonos Controller-app op een iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat de Apple Music-voorziening toe en log in met de Apple ID die u voor Apple Music gebruikt. Voor meer informatie over het toevoegen van Apple Music met behulp van de Sonos Controller-app gaat u naar Sonos-support.

Nadat u uw Apple Music-abonnement hebt toegevoegd, kunt u via uw Sonos-luidsprekersysteem luisteren naar de volledige Apple Music-catalogus, uw persoonlijke muziekcollectie, muzieksuggesties en meer.

Meerdere Apple ID's of een Apple Music-gezinsabonnement met Sonos gebruiken

Als u een Apple Music-gezinsabonnement hebt, of als andere leden van uw huishouden hun eigen individuele abonnement hebben, kunt u allemaal gebruikmaken van Apple Music via hetzelfde Sonos-systeem.

Elk gezinslid moet Apple Music met zijn eigen Apple ID toevoegen aan de Sonos Controller-app. Als iedereen is ingelogd, staan alle accounts in de lijst met voorzieningen in de Sonos Controller-app. Als een gezinslid zijn Apple Music-abonnement wil gebruiken met de Sonos-luidspreker, selecteert deze persoon zijn eigen account in de app. U kunt de Sonos Controller-app ook gebruiken om de toegang tot expliciet materiaal te beperken.

Meer informatie over Apple Music-gezinsabonnementen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.