Uw iPhone opladen met de Smart Battery Case

Uw Smart Battery Case beschermt en uw iPhone 6, iPhone 6s en iPhone 7 en laadt deze op, zodat u de iPhone langer kunt blijven gebruiken. Lees hier meer over het gebruik van uw Smart Battery Case.

Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.

Uw Case aansluiten en verwijderen

U brengt de Case aan door de bovenste rand van de Case terug te trekken en de iPhone erin te schuiven. U verwijdert de Case door de bovenste rand van de Case terug te trekken en de iPhone omhoog te schuiven uit de Case. Schuif de iPhone omhoog en niet naar u toe, anders kunt u de connector beschadigen.

Uw iPhone opladen waar u maar wilt

Wanneer u uw iPhone in een opgeladen Smart Battery Case plaatst, wordt de iPhone automatisch opgeladen.

Uw Case en iPhone opladen

1. Sluit de Lightning-naar-USB-kabel die is meegeleverd met uw iPhone, aan op de Lightning-connector op de Case. Doe dit terwijl de iPhone in de Case zit.
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en sluit de adapter vervolgens aan op een stopcontact.

U kunt uw Smart Battery Case ook opladen zonder iPhone.

De oplaadstatus controleren

Wanneer u de iPhone in de Case doet, wordt de oplaadstatus weergegeven op het toegangsscherm. De status wordt ook weergegeven wanneer u de Case aansluit op een stroombron of loskoppelt van de stroombron. Als de iPhone al in de Case zit, kunt u de oplaadstatus zien in de dagweergave op de iPhone.

Toegangsscherm

Dagweergave

Als uw iPhone niet in de Case is geplaatst, ziet u een groen statuslampje wanneer de Case volledig is opgeladen.

Snel opladen

Gebruik een Apple USB-lichtnetadapter van 10 of 12 W om uw apparaten sneller op te laden. Als u uw iPhone of Case zo snel mogelijk wilt opladen, kunt u beter geen processorintensieve apps gebruiken (zoals games of video-editors).

Als u geen accessoire kunt gebruiken in combinatie met uw Smart Battery Case

Als u een Apple of 'Made for iPhone'-accessoire niet kunt gebruiken met uw Smart Battery Case, volgt u deze stappen:

1. Ontkoppel het accessoire en sluit het opnieuw aan.
  2. Start de iPhone opnieuw op.
  3. Haal de iPhone uit de Case en schuif deze er vervolgens weer in.

Als uw Smart Battery Case niet wordt opgeladen

Volg deze stappen. Probeer het na elke stap opnieuw:

1. Koppel uw Lightning-naar-USB-kabel los van de stroombron en sluit deze daarna weer aan.
  2. Als uw iPhone in de Case zit, haalt u de iPhone eruit en schuift u deze er vervolgens weer in.

Als uw iPhone niet wordt opgeladen

Volg deze stappen. Probeer het na elke stap opnieuw:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  2. Als u accessoires hebt aangesloten op uw Case, koppelt u deze los.
  3. Start de iPhone opnieuw op.
  4. Haal de iPhone uit de Case en schuif deze er vervolgens weer in.