Uw iPhone opladen met de Smart Battery Case

De Smart Battery Case beschermt uw iPhone en laadt hem op, zodat u uw iPhone langer kunt blijven gebruiken. Lees hier meer over het gebruik van de Smart Battery Case.

De Smart Battery Case opladen

Werk uw iPhone bij naar de nieuwste versie van iOS voordat u de Smart Battery Case in gebruik neemt. Vergeet ook niet om de Smart Battery Case van tevoren op te laden.

1. Sluit de Lightning-naar-USB-kabel die u bij uw iPhone hebt ontvangen aan op de Lightning-connector van de Smart Battery Case.

2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en sluit de adapter vervolgens aan op een stopcontact. Gebruik een Apple USB-C-lichtnetadapter met een vermogen van 18 watt of meer als u de Smart Battery Case zo snel mogelijk wilt opladen.

3. Tijdens het opladen van de Smart Battery Case ziet u een oranje statuslampje. Als het opladen is voltooid, wordt het statuslampje groen.

Uw Case aansluiten en verwijderen

U brengt de Case aan door de bovenste rand van de Case terug te trekken en de iPhone erin te schuiven. Wanneer u uw iPhone in een opgeladen Smart Battery Case plaatst, wordt de iPhone automatisch opgeladen.

U verwijdert de Case door de bovenste rand van de Case terug te trekken en de iPhone omhoog te schuiven uit de Case. Schuif de iPhone omhoog en niet naar u toe, anders kunt u de connector beschadigen.

De oplaadstatus controleren

Wanneer u uw iPhone in de Smart Battery Case doet, wordt de oplaadstatus weergegeven op het toegangsscherm. De status wordt ook weergegeven wanneer u de Case aansluit op een stroombron of loskoppelt van de stroombron. Als de iPhone al in de Case zit, kunt u de oplaadstatus zien in de dagweergave op de iPhone.

Toegangsscherm

No alt supplied for Image

Vandaag-weergave

No alt supplied for Image

Uw Case en iPhone opladen

1. Sluit de Lightning-naar-USB-kabel die is meegeleverd met uw iPhone, aan op de Lightning-connector op de Case. Doe dit terwijl de iPhone in de Case zit.

2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en sluit de adapter vervolgens aan op een stopcontact. Gebruik een Apple USB-C-lichtnetadapter met een vermogen van 18 watt of meer als u de Smart Battery Case zo snel mogelijk wilt opladen.

Wanneer uw iPhone niet in de Smart Battery Case zit, ziet u een oranje lampje als de Smart Battery Case wordt opgeladen en een groen statuslampje als het opladen is voltooid.

Als u de Smart Battery Case voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max hebt, of de Smart Battery Case voor de iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR, kunt u deze draadloos opladen met behulp van gecertificeerde Qi-opladers.

U kunt de Smart Battery Case ook opladen zonder iPhone.

Hulp krijgen

Volg de onderstaande stappen als de Smart Battery Case niet of traag wordt opgeladen*, als uw iPhone niet wordt opgeladen door de Smart Battery Case of als u een accessoire niet kunt gebruiken in combinatie met de Smart Battery Case.

Als de Smart Battery Case niet of traag wordt opgeladen

Volg deze stappen. Probeer na elke stap of het opladen nu wel lukt:

1. Koppel de Lightning-naar-USB-kabel los van de stroombron en sluit deze daarna weer aan.

2. Als uw iPhone in de Smart Battery Case zit, haalt u de iPhone eruit. Probeer de iPhone en de Smart Battery Case vervolgens afzonderlijk op te laden.

3. Als er dingen op de achterkant van de iPhone zijn geplakt, zoals folie, stickers of etiketten, verwijder deze dan.

4. Doe de iPhone weer in de Smart Battery Case.

Als u een draadloze gecertificeerde Qi-oplaadmat gebruikt voor het opladen van de Smart Battery Case voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR, dient u ervoor te zorgen dat er zich niets tussen de Case en de draadloze oplaadmat bevindt. Zorg dat het Apple logo op de achterkant van de Smart Battery Case zich in het midden van de oplaadmat bevindt. Of leg de iPhone op de plek neer die door de fabrikant wordt aanbevolen.

No alt supplied for Image

* Als u de iPhone en de Smart Battery Case samen oplaadt, duurt dit langer dan wanneer u alleen de iPhone oplaadt.

Als uw iPhone niet wordt opgeladen

Volg deze stappen. Probeer na elke stap of het opladen nu wel lukt:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.

2. Als u accessoires hebt aangesloten op uw Case, koppelt u deze los.

3. Haal de iPhone uit de Smart Battery Case.

4. Plaats de iPhone terug in de Smart Battery Case.

Als u een accessoire niet kunt gebruiken in combinatie met de Smart Battery Case

Als u een Apple of 'Made for iPhone'-accessoire niet kunt gebruiken met uw Smart Battery Case, volgt u deze stappen:

1. Ontkoppel het accessoire en sluit het opnieuw aan.

2. Haal de iPhone uit de Case en schuif deze er vervolgens weer in.

Meer informatie

• De Smart Battery Case voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max verschilt van de Smart Battery Case voor de iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 7, iPhone 6s en iPhone 6.

• De Smart Battery Case is niet geschikt voor de iPhone 8 of iPhone X.

• Met de Smart Battery Case voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kunt u een foto of video maken met de cameraknop.

• Als u meer hulp nodig hebt met de Smart Battery Case, kunt u contact opnemen met Apple Support.

• Tijdens het opladen kan de Smart Battery Case iets warmer worden. Als de batterij te warm wordt, beperkt de software het opladen tot 80 procent om de levensduur van de batterij te verlengen. Nadat de temperatuur is gedaald, wordt de Smart Battery Case weer normaal opgeladen. Probeer de Smart Battery Case en de oplader naar een koelere plek te verplaatsen.

• De Smart Battery Case wordt niet draadloos opgeladen wanneer deze is aangesloten via USB. Als de Smart Battery Case op een USB-ingang van een computer of op een USB-lichtnetadapter is aangesloten, wordt de Smart Battery Case opgeladen via de USB-aansluiting.