Over de beveiligingsinhoud van Safari 9.0.1

In dit artikel wordt de beveiligingsinhoud van Safari 9.0.1 beschreven.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple-productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruikt u de Apple Product Security PGP-sleutel voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID’s als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple-beveiligingsupdates voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Safari 9.0.1

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 en OS X El Capitan v10.11.1

Impact: het bezoeken van een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: er waren meerdere problemen met geheugenbeschadiging in WebKit. Deze problemen zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-ID

CVE-2015-5928: Apple

CVE-2015-5929: Apple

CVE-2015-5930: Apple

CVE-2015-5931

CVE-2015-7002: Apple

CVE-2015-7011: Apple

CVE-2015-7012: Apple

CVE-2015-7013: Apple

CVE-2015-7014

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.