Als u niet kunt inloggen en delen op YouTube vanuit Final Cut Pro X, Motion, Compressor of iMovie

Bewaar de film als een videobestand op uw Mac of een ander lokaal opslagapparaat en upload dit videobestand vervolgens naar YouTube.

Vanwege een wijziging in de manier waarop YouTube het delen van bestanden afhandelt, is het mogelijk dat u niet rechtstreeks kunt delen op YouTube vanuit iMovie voor macOS 10.1.10, Final Cut Pro 10.4.5, Motion 5.4.2 en Compressor 4.4.3 of lager. Gebruik de onderstaande stappen om vanuit uw app te delen op YouTube.

Kies '[appnaam]' > 'Over [appnaam]' om te zien welke versie van de app u hebt. Kies bijvoorbeeld 'iMovie' > 'Over iMovie'.

U kunt rechtstreeks delen op YouTube in iMovie voor macOS 10.1.11, Final Cut Pro 10.4.6, Motion 5.4.3 en Compressor 4.4.4. U kunt uw apps bijwerken door Apple-menu  > 'App Store' te kiezen en vervolgens in de navigatiekolom op 'Updates' te klikken. Als er een update beschikbaar is, klikt u op de knop 'Werk bij' om de update te downloaden en te installeren. Maak een reservekopie van uw bestanden en voltooi eventuele actieve projecten voordat u gaat bijwerken.

Een iMovie voor macOS-project delen

Als u iMovie voor macOS 10.1.10 of eerder gebruikt, volgt u deze stappen om een project op YouTube te delen.

1. Klik in de knoppenbalk op 'Projecten' en selecteer een project.
  2. Klik in de knoppenbalk op de deelknop  en kies vervolgens 'Bestand'.
  3. Klik in het venster voor delen op het venstermenu 'Kwaliteit' en kies 'Laag', 'Normaal' of 'Hoog'.
  4. Stel de overige opties in, klik op 'Volgende' en bewaar het bestand op uw Mac of op een ander lokaal opslagapparaat.
  5. Log in Safari of een andere internetbrowser in bij uw YouTube-account en upload het videobestand.

Lees meer over het exporteren van een QuickTime-bestand in iMovie.

Een Final Cut Pro-project delen

Als u Final Cut Pro 10.4.5 of eerder gebruikt, volgt u deze stappen om een project op YouTube te delen.

1. Selecteer het project in de kiezer van Final Cut Pro, klik op de deelknop  en kies 'Master File' (Hoofdbestand).
  2. Klik in het venster voor delen op 'Settings' (Instellingen).
  3. Klik op het venstermenu 'Format' (Structuur) en kies 'Web Hosting' (Webhosting).
  4. Klik op het venstermenu 'When done' (Na afloop) en kies 'Do Nothing' (Doe niets).
  5. Stel de overige opties in, klik op 'Next' (Volgende) en bewaar het bestand op uw Mac of op een ander lokaal opslagapparaat.
  6. Log in Safari of een andere internetbrowser in bij uw YouTube-account en upload het videobestand.

Lees meer over het exporteren van een hoofdbestand vanuit Final Cut Pro.

Een Motion-project delen

Als u Motion 5.4.2 of eerder gebruikt, volgt u deze stappen om een project op YouTube te delen.

1. Open het Motion-project, klik op de deelknop  en kies 'Export Movie' (Exporteer film).
  2. Klik op het venstermenu 'Export' (Exporteer) en kies 'H.264'.
  3. Stel de overige opties in, klik op 'Next' (Volgende) en bewaar het bestand op uw Mac of op een ander lokaal opslagapparaat.
  4. Log in Safari of een andere internetbrowser in bij uw YouTube-account en upload het videobestand.

Lees meer over het exporteren van een QuickTime-bestand in Motion.

Een project delen vanuit Compressor

Als u Compressor 4.4.3 of eerder gebruikt, volgt u deze stappen om een project op YouTube te delen.

1. Klik in Compressor op 'Add File' (Voeg bestand toe), selecteer het videobronbestand dat u wilt delen en klik op 'Add' (Voeg toe).
  2. Klik zo nodig op het driehoekje naast 'Built-In' (Ingebouwd) en kies 'Publish to YouTube' (Publiceer op YouTube).
  3. Kies een locatie voor het getranscodeerde bestand in het venstermenu 'Location' (Locatie) en klik op 'OK'.
  4. Selecteer het bronbestand in het batchgebied.
  5. Kies 'Window' (Venster) > 'Show Inspector' (Toon infovenster).
  6. Kies 'Do Nothing' (Doe niets) in het venstermenu 'When done' (Na afloop) in het gebied 'Action' (Actie) van het infovenster.
  7. Klik op 'Start Batch' (Start batch).
  8. Log in Safari of een andere internetbrowser in bij uw YouTube-account en upload het videobestand.

Lees meer over het transcoderen van een bestand in Compressor.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.