Als na een macOS-upgrade een programma niet kan worden uitgevoerd of geïnstalleerd op een Mac

Als een programma niet werkt na een upgrade van het Mac-besturingssysteem, controleert u op updates.

Als een app niet werkt zoals verwacht

Na een upgrade van het besturingssysteem van de Mac merkt u mogelijk dat bepaalde programma's niet werken of reageren zoals verwacht. Een programma kan mogelijk niet worden geopend, uitgevoerd of geïnstalleerd, zelfs niet als u het opnieuw probeert te installeren.

U kunt dit probleem in de volgende gevallen ervaren:

Zorg dat u de nieuwste versie hebt

Als een programma na een upgrade niet meer werkt, controleert u of u de nieuwste versie hebt:

1. Kijk of er een bijgewerkte versie van het programma is die compatibel is met het nieuwe besturingssysteem. Op de productpagina's van apps in de Mac App Store vindt u informatie over de compatibiliteit en systeemvereisten.
  2. Informeer of de ontwikkelaar van het programma een nieuwe versie heeft of van plan is een nieuwe versie van het programma uit te brengen die compatibel is met het nieuwe besturingssysteem.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.