De energiebesparingsmodus gebruiken om de gebruiksduur van de iPhone-batterij te verlengen

In de energiebesparingsmodus wordt de hoeveelheid energie die uw iPhone gebruikt, verminderd wanneer de batterij bijna leeg is.

Tik op 'Instellingen' > 'Batterij' om de energiebesparingsmodus in of uit te schakelen. U kunt de energiebesparingsmodus ook in- of uitschakelen vanuit het bedieningspaneel. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' > 'Pas regelaars aan' en selecteer 'Energiebesparingsmodus' om deze aan het bedieningspaneel toe te voegen.

Als de energiebesparingsmodus is ingeschakeld, duurt het langer voordat u de iPhone moet opladen. Het bijwerken of voltooien van sommige functies kan echter langer duren. Daarnaast werken sommige taken mogelijk pas wanneer u de energiebesparingsmodus uitschakelt of de iPhone tot 80 procent of meer oplaadt.

De energiebesparingsmodus reduceert de werking van of is van invloed op deze functies:

• E-mail ophalen
  • "Hé, Siri"
  • Apps op de achtergrond verversen
  • Automatische downloads
  • Sommige visuele effecten
  • Automatisch slot (wordt standaard 30 seconden)
  • iCloud-fotobibliotheek (tijdelijk gepauzeerd)

Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld, wordt de batterij in de statusbalk geel. U ziet  en het batterijpercentage. Zodra de iPhone 80 procent of meer is opgeladen, wordt de energiebesparingsmodus automatisch uitgeschakeld.

De energiebesparingsmodus is alleen op de iPhone beschikbaar.

Meer informatie

iOS 11.3 voegt nieuwe functies toe die de batterijstatus aangeven en aanbevelen of een batterij moet worden vervangen. Meer informatie vindt u op de pagina De batterij en de prestaties van de iPhone. U kunt ook leren hoe u de gebruiksduur en levensduur van de batterij optimaliseert.