Als Siri niet werkt op je Apple Watch

Lees hier wat je moet doen als Siri niet reageert of je vraagt het opnieuw te proberen.

Controleer na elke stap of Siri reageert:

1. Controleer de internetverbinding op de Apple Watch.

2. Controleer of Siri is ingeschakeld op de iPhone. Tik op 'Instellingen' > 'Siri en zoeken' en schakel 'Luister naar "Hé, Siri"' in. Of tik op 'Luister naar' en schakel Siri in.

3. Controleer of Siri is ingeschakeld op de Apple Watch. Tik op 'Instellingen' > 'Siri'.

4. Start je Apple Watch opnieuw op.

5. Ga op de iPhone naar 'Instellingen' > 'Siri en zoeken' en schakel vervolgens 'Luister naar "Hé, Siri"' uit. Of tik op Luister naar> Uit. Schakel vervolgens de functie opnieuw in.

6. Controleer of de microfoon of luidspreker van de Apple Watch is geblokkeerd. Als het apparaat bijvoorbeeld een beschermhoesje heeft, verwijder je het.

7. Als Siri niet spreekt op Apple Watch Series 3 of nieuwer, moet je mogelijk de stem downloaden. De download gebeurt wanneer de Apple Watch is verbonden met een wifinetwerk en wordt opgeladen. Probeer je Apple Watch 's nachts op te laden om de download de tijd te geven om te voltooien. Je kunt de status van de download op je Apple Watch controleren door te tikken op 'Instellingen' > 'Siri' te tikken en vervolgens naar 'Siri-stem' te scrollen. Bekijk hier welke talen Siri spreekt.

Neem contact op met Apple Support als Siri nog steeds niet reageert.

Meer informatie over Siri