De ingebouwde batterij van een Apple toetsenbord, muis of trackpad opladen

Lees hier meer over het opladen van de ingebouwde batterij van een Magic Keyboard, Magic Keyboard met numeriek toetsenblok, Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2.

Magic Keyboard, Magic Keyboard met numeriek toetsenblok, Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2 hebben allemaal een oplaadbare batterij waarmee u deze apparaten lang kunt gebruiken tussen twee oplaadbeurten.

U kunt het batterijniveau van een apparaat controleren door in de menubalk boven in het scherm op het Bluetooth-symbool  te klikken en de naam van het apparaat te selecteren.

Wanneer de batterij van het apparaat moet worden opgeladen, sluit u een Lightning-naar-USB-kabel aan op de Lightning-poort van het apparaat en sluit u het andere uiteinde van de kabel aan op uw Mac of op een USB-lichtnetadapter.

De batterij laadt het snelst op als het apparaat is ingeschakeld wanneer u de Lightning-naar-USB-kabel erop aansluit.

Een Magic Keyboard, Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Magic Trackpad 2 kunnen tijdens het opladen gewoon worden gebruikt. Een Magic Mouse 2 kan tijdens het opladen niet worden gebruikt.

Waar zit de Lightning-poort op uw Apple apparaat?

De Lightning-poort op het Magic Keyboard en het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok bevindt zich aan de achterkant van het apparaat, in het midden:

De Lightning-poort van een Magic Mouse 2 bevindt zich op de onderkant van het apparaat, nabij de tekst en markeringen:

De Lightning-poort van een Magic Trackpad 2 bevindt zich op de achterkant van het apparaat, in het midden:

Meer informatie

Als u een oudere draadloze muis, ouder draadloos toetsenbord of ouder draadloos trackpad van Apple met een verwijderbare batterij hebt, leest u hier hoe u de batterij plaatst.

Meer informatie over de oplaadbare batterij van een Apple apparaat vindt u op Batterijen - Waarom lithium-ion?