Als een Apple Watch niet is verbonden met of gekoppeld aan een iPhone

Als u een rood iPhone-symbool op de Apple Watch ziet, of als u probeert te koppelen en het 'i'-symbool niet kunt vinden, probeert u de apparaten opnieuw te verbinden.

Controleer de Apple Watch-verbinding

Als u geen meldingen, berichten of gesprekken op een Apple Watch ontvangt, zijn de Apple Watch en iPhone mogelijk niet verbonden. Wanneer de apparaten geen verbinding met elkaar hebben, ziet u Rood iPhone-symbool met diagonale lijn of X-symbool op de wijzerplaat. U kunt ook de verbinding controleren in het bedieningspaneel. Wanneer de Apple Watch opnieuw verbinding maakt, ziet u Symbool van verbonden iPhone.

Probeer de onderstaande stappen als u hulp nodig hebt. Controleer na elke stap of de apparaten verbinding maken.

Probeer de Apple Watch en iPhone opnieuw met elkaar te verbinden

1. Houd de Apple Watch en de iPhone dicht bij elkaar om er zeker van te zijn dat ze zich binnen bereik bevinden.
  2. Op de iPhone moet de vliegtuigmodus uitgeschakeld zijn, en wifi en Bluetooth moeten ingeschakeld zijn. Als u dit wilt controleren, opent u het bedieningspaneel
  3. Als u vliegtuig op de wijzerplaat van de Watch ziet, is de vliegtuigmodus ingeschakeld. Open het bedieningspaneel en schakel de vliegtuigmodus uit.
  4. Herstart de Apple Watch en de iPhone.

Koppel de apparaten los en koppel ze opnieuw

Als de Apple Watch nog steeds geen verbinding kan maken, koppelt u de apparaten los en koppelt u ze opnieuw:

1. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  2. Open de Apple Watch-app op de iPhone, tik op de tab 'Mijn Watch' en tik op uw Watch bovenaan het scherm. Tik op het 'i'-symbool info-symbool naast de Watch die u wilt loskoppelen en tik vervolgens op 'Koppel Apple Watch los'. Tik opnieuw om dit te bevestigen. Lees hier wat u moet doen als u het 'i'-symbool info-symbool niet kunt vinden.
  3. Koppel de Apple Watch en iPhone opnieuw.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.