Als een Apple Watch niet is verbonden met of gekoppeld aan een iPhone

Als u een rood iPhone-symbool op de Apple Watch ziet, of als u probeert te koppelen en het i-symbool niet kunt vinden, probeert u de apparaten nogmaals te verbinden.

Controleer de Apple Watch-verbinding

Als u geen meldingen, berichten of gesprekken op een Apple Watch ontvangt, zijn de Apple Watch en iPhone mogelijk niet verbonden. Wanneer de apparaten geen verbinding met elkaar hebben, ziet u Rood iPhone-symbool met diagonale lijn of  op de wijzerplaat. U kunt ook de verbinding controleren in het bedieningspaneel. Wanneer de Apple Watch opnieuw verbinding maakt, ziet u symbool van verbonden iPhone.

Probeer de onderstaande stappen als u hulp nodig hebt. Controleer na elke stap of de apparaten verbinding maken.

Probeer de Apple Watch en iPhone opnieuw met elkaar te verbinden

1. Houd de Apple Watch en de iPhone dicht bij elkaar om er zeker van te zijn dat ze zich binnen bereik bevinden.
  2. Zorg ervoor dat op de iPhone de vliegtuigmodus is uitgeschakeld en dat wifi en Bluetooth zijn ingeschakeld. Veeg omhoog om het bedieningspaneel te openen en dit te controleren.
  3. Als u vliegtuig op de wijzerplaat ziet, is de vliegtuigmodus ingeschakeld. Veeg omhoog om het bedieningspaneel te openen en schakel 'Vliegtuigmodus' uit.
  4. Herstart de Apple Watch en de iPhone.

Ontkoppel de apparaten en koppel ze opnieuw

Als de Apple Watch nog steeds geen verbinding kan maken, ontkoppelt u de apparaten en koppelt u ze opnieuw:

1. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  2. Open de Apple Watch-app op de iPhone, tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik op uw Watch boven in het scherm. Tik op infosymbool naast de Watch die u wilt ontkoppelen en tik op 'Koppel Apple Watch los'. Tik opnieuw om te bevestigen.
  3. Koppel de Apple Watch en iPhone opnieuw

Neem contact met ons op

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.