De tool Herstel bibliotheek in Foto's gebruiken

Als uw Foto's-bibliotheek niet kan worden geopend of als Foto's zich onverwacht gedraagt, kunt u met de tool Herstel bibliotheek in Foto's de problemen oplossen.

Volg deze stappen om de tool Herstel bibliotheek in Foto's te gebruiken:

1. Houd de toetsen Command en Option op het toetsenbord ingedrukt terwijl u Foto's op uw Mac opent.
  2. Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op 'Herstel' om het reparatieproces te starten.

U wordt mogelijk gevraagd om het wachtwoord van uw gebruikersaccount in te voeren om de bibliotheekreparatie te autoriseren.

De hersteltool analyseert de database van de bibliotheek en repareert eventuele inconsistenties die worden gevonden. Afhankelijk van de grootte van uw bibliotheek kan dit even duren. Wanneer het proces is voltooid, opent Foto's de bibliotheek.

Als u een bibliotheek repareert die automatisch is bijgewerkt met iCloud-foto's, wordt de volledige inhoud van de bibliotheek opnieuw bijgewerkt met iCloud nadat het reparatieproces is voltooid.