De tool Herstel bibliotheek in Foto's gebruiken op uw Mac

Als uw fotobibliotheek niet wordt geopend of als de app Foto's op uw Mac zich anders gedraagt dan verwacht, biedt de tool Herstel bibliotheek in Foto's mogelijk uitkomst.

Volg deze stappen om de tool Herstel bibliotheek in Foto's te openen op uw Mac:

1. Als Foto's is geopend, sluit u de app. Terwijl u klikt om Foto's te openen, houdt u de toetsen Command en Option tegelijkertijd ingedrukt.
  2. Klik in het venster dat wordt geopend op 'Herstel' om het herstelproces te starten. Het kan zijn dat u wordt gevraagd het wachtwoord van uw gebruikersaccount in te voeren.

De tool Herstel bibliotheek in Foto's analyseert de database van de bibliotheek en herstelt eventuele aangetroffen inconsistenties. Hoe lang dat duurt, hangt af van de grootte van uw bibliotheek. Wanneer het proces is voltooid, opent Foto's de bibliotheek.

Bij herstel van een bibliotheek die wordt gebruikt met iCloud-foto's, controleert iCloud de bibliotheek nadat het herstelproces is voltooid om er zeker van te zijn dat alles correct is gesynchroniseerd.

Als deze stappen geen oplossing bieden of als u de hersteltool niet kunt openen, , neemt u contact op met Apple Support.