Je abonnement omzetten naar een ander abonnement

Je kunt je Apple abonnement omzetten naar een ander type abonnement, zoals een maand- of jaarabonnement of studentenabonnement.

Je abonnement omzetten

Je abonnement wijzigen

Je abonnement omzetten op een iPhone, iPad of Apple Vision Pro

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op je naam en tik vervolgens op 'Abonnementen'.

3. Tik op het abonnement dat je wilt wijzigen.

4. Tik op 'Bekijk alle abonnementen' en volg de instructies op het scherm om je aankoop te voltooien.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Je kunt je abonnement ook opzeggen. Als je nieuwe abonnement Delen met gezin omvat, lees je hier hoe je een gezinslid aan je abonnement toevoegt.

Je abonnement omzetten op een Mac

1. Open de App Store-app.

2. Klik op je naam in de navigatiekolom. Als je je naam niet ziet, klik je op 'Log in'.

3. Klik op 'Accountinstellingen'. Mogelijk wordt je gevraagd om in te loggen.

4. Scrol naar 'Abonnementen' en klik op 'Beheer'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  5. Klik op 'Wijzig' naast het abonnement dat je wilt wijzigen.

6. Kies een andere abonnementsoptie.

Je kunt je abonnement ook opzeggen. Als je nieuwe abonnement Delen met gezin omvat, lees je hier hoe je een gezinslid aan je abonnement toevoegt.

Je abonnement omzetten op een Windows-pc

1. Open de Apple Music-app of Apple TV-app.

2. Klik op je naam onderaan de navigatiekolom en kies vervolgens 'Toon mijn account'. Mogelijk moet je eerst inloggen met je Apple ID.

3. Scrol naar 'Abonnementen' en klik op 'Beheer'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  4. Klik op 'Wijzig' naast het abonnement dat je wilt wijzigen.

5. Kies een andere abonnementsoptie.

Je kunt je abonnement ook opzeggen. Als je nieuwe abonnement Delen met gezin omvat, lees je hier hoe je een gezinslid aan je abonnement toevoegt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.