Thuismappen met een Xsan-client gebruiken

U kunt een delingspunt op een Xsan-client configureren voor netwerkthuismappen die AFP of SMB gebruiken.

Een AFP- of SMB-verbinding gebruiken

Xsan ondersteunt de opslag van netwerkthuismappen met OS X Server. Voor het beste resultaat mogen de locaties van thuismappen niet rechtstreeks naar de Xsan verwijzen. Clients moeten in plaats daarvan het delingspunt met de thuismappen die AFP of SMB gebruiken activeren.

Meer informatie

Voor meer informatie over het configureren van netwerkthuismappen met Xsan, raadpleegt u Server Help.