Apps gebruiken op uw Apple Watch

Installeer en beheer apps voor uw Apple Watch.

Apple Watch-app

Apps aan uw Apple Watch toevoegen of ervan verwijderen

Wanneer u een Apple Watch configureert, kunt u kiezen om alle apps nu of later te installeren. Als u 'Installeer alles' kiest, worden eventuele apps op uw iPhone die compatibel zijn met Apple Watch geïnstalleerd. Als u geen app op uw iPhone hebt staan, moet u deze eerst downloaden uit de App Store.

U kunt op elk moment apps toevoegen of verwijderen:

1. Open de Apple Watch-app op uw iPhone en tik op de tab 'Mijn Watch'.
  2. Scrol naar de app die u wilt toevoegen of verwijderen.
  3. Tik op 'Installeer' om een app toe te voegen aan uw Apple Watch.
  4. Om een app te verwijderen, tikt u erop en schakelt u 'Toon app op Apple Watch' uit.

Algemene instellingen op iPhone

Apps op uw Apple Watch bijwerken

Eventuele updates van apps op uw iPhone of eventuele toekomstige appaankopen, worden ook automatisch geïnstalleerd. Zo schakelt u deze functie in of uit:

1. Open de Apple Watch-app en tik op de tab 'Mijn Watch'.
  2. Tik op 'Algemeen' en schakel 'Installeer apps automatisch' in of uit.

Instellingen voor complicaties op iPhone

Complicaties kiezen voor uw wijzerplaat

Voor enkele apps van derden kunt u complicaties toevoegen aan uw wijzerplaat. Zo ziet u welke complicaties van derden u kunt gebruiken:

1. Open de Apple Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op de tab 'Mijn Watch' en tik op 'Complicaties'.

Tik op 'Wijzig' om uw complicaties te beheren. Als u klaar bent, tikt u op 'Gereed'.

• Verwijder een complicatie door op Min-symbool te tikken. Tik vervolgens op 'Verwijder'.
  • Voeg een complicatie toe door te tikken op Plus-symbool.

Wanneer u complicaties hebt gekozen, kunt u deze toevoegen aan uw wijzerplaat. De wijzerplaat van uw Apple Watch veranderen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.