Apparaten onder supervisie met Apple Configurator bijwerken naar iOS 8.3

Volg deze stappen als u Apple Configurator gebruikt om apparaten onder supervisie naar iOS 8.3 bij te werken.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u de apparaten niet hebt bijgewerkt

Als u apparaten hebt die onder supervisie van Apple Configurator staan en die bij MDM (Mobile Device Management) zijn ingeschreven, kunt u deze via de ether bijwerken naar iOS 8.3.

Als de apparaten niet zijn ingeschreven bij MDM, werkt u deze bij naar iOS 8.3 door de apparaten op het werkstation met Configurator aan te sluiten:

1. Kies in Apple Configurator het tabblad Supervisie en selecteer ‘Werk iOS bij: wanneer update beschikbaar is’.
  2. Kies ‘Zet reservekopie niet terug’ in het venstermenu Zet terug als u niet wilt dat de huidige gebruikersgegevens op het apparaat worden overschreven door een reservekopie.
  3. Klik op de knop Vernieuw of Pas toe.

Als u de apparaten al hebt bijgewerkt

Als u een apparaat onder supervisie van Apple Configurator al via de ether hebt bijgewerkt naar iOS 8.3, moet u een van de volgende acties uitvoeren alvorens het apparaat opnieuw op te starten:

Schrijf het apparaat in bij Mobile Device Manager of voer deze stappen uit om de update van het apparaat te voltooien:

1. Kies in Apple Configurator het tabblad Supervisie.
  2. Kies ‘Zet reservekopie niet terug’ in het venstermenu Zet terug als u niet wilt dat de huidige gebruikersgegevens op het apparaat worden overschreven door een reservekopie.
  3. Klik op de knop Vernieuw of Pas toe.
  4. Start het apparaat opnieuw op.

Als u een apparaat eerder opnieuw hebt opgestart

Als u een apparaat eerder opnieuw hebt opgestart en het afwisselend een zwart scherm en het Apple-logo weergeeft, volgt u deze stappen om het apparaat bij te werken en gegevens terug te zetten.

1. Sluit de USB-kabel van het apparaat aan op het werkstation met Apple Configurator.
  2. Houd de thuisknop van het apparaat ingedrukt wanneer u de USB-kabel aansluit. Houd de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm Verbind met iTunes ziet.
  3. Laat de thuisknop los wanneer u het scherm Verbind met iTunes ziet. Voer de vorige stappen opnieuw uit als u dit scherm niet ziet.
  4. Open Apple Configurator en Vernieuw het apparaat.

Door dit proces wordt het apparaat gewist en iOS 8.3 geïnstalleerd. Als u een reservekopie hebt geselecteerd, zet Configurator deze terug op het apparaat. U kunt na de installatie ook een iCloud-reservekopie terugzetten.