Als u een rode '!' ziet op uw Apple Watch

Probeer deze stappen om uw Apple Watch geforceerd opnieuw op te starten.

Rood uitroepteken

Als u Rood uitroepteken ziet op uw Apple Watch na een software-update, probeert u deze stappen:

1. Houd de zijknop samen met de Digital Crown ten minste tien seconden ingedrukt.
  2. Wanneer u het Apple logo ziet, laat u beide knoppen los.
  3. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support om een reparatie na verzending per post in te plannen.