Als u een rode '!' ziet op uw Apple Watch

Probeer deze stappen om uw Apple Watch geforceerd te herstarten.

Rood uitroepteken

Als u een Rood uitroepteken op uw Apple Watch ziet na een software-update, probeert u deze stappen:

1. Houd de zijknop samen met de Digital Crown ten minste tien seconden ingedrukt.
  2. Wanneer u het Apple logo ziet, laat u beide knoppen los.
  3. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support om een mail-in-reparatie in te plannen.