Soorten materiaal die door de voorziening voor materiaalcaching in macOS worden ondersteund

Lees hier hoe u Apple software en iCloud-downloads kunt versnellen met materiaalcaching.

Door materiaalcaching in te schakelen, kunt u Apple software sneller downloaden van het internet. Bij materiaalcaching worden kopieën van deze software lokaal op uw Mac bewaard, zodat de software sneller wordt gedownload op clients die verbonden zijn met het internet.

Soorten materiaal die door de voorziening voor materiaalcaching worden ondersteund

macOS biedt ingebouwde ondersteuning voor het in de cache plaatsen van de volgende software.

macOS

• macOS-updates en Internet Recovery-schijfkopieën (macOS 10.13.5 of hoger)
  • Apps en app-updates uit de Mac App Store
  • Downloadbaar materiaal van GarageBand
  • Caching van iCloud-gegevens (foto's en documenten)
  • Materiaal van Apple Books

iOS 7 en hoger en Apple TV

• iOS-updates (via de ether)
  • Apple TV-updates (via de ether)
  • iOS-apps, Apple TV-apps en app-updates
  • Support voor on-demand bronnen voor iOS 10 en hoger en tvOS 10 en hoger.
  • Caching van iCloud-gegevens (foto's en documenten) voor iOS 9 en hoger
  • iTunes U-cursusmateriaal van de App Store en Apple Books in iOS, en tevens geüpload materiaal voor trainers zoals audio-, video-, iWork- en iBooks Author-bestanden
  • Materiaal van Apple Books
  • Bepaalde mobiele onderdelen zoals de Siri-stemmen van hoge kwaliteit, woordenboeken, en meer

Beperkingen van landen en regio's

• Niet alle inhoud wordt in alle landen en regio's in de cache geplaatst.
  • Met ingang van december 2013 worden iTunes-downloads niet meer in de cache geplaatst in Brazilië, Mexico, China of Portugal. Apple Books-downloads worden in Canada niet in de cache geplaatst.

Meer informatie

Meer informatie over materiaalcaching.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.