Als uw Apple Watch niet oplaadt of niet kan worden ingeschakeld

Volg de onderstaande stappen als u hulp nodig hebt of als uw Apple Watch niet wil opladen.

Zien of uw Apple Watch oplaadt

Wanneer u uw Apple Watch aansluit op de oplaadkabel en de oplader aan het lichtnet, ziet u als het goed is groene bliksemschicht op het scherm.

Als de Watch moet worden opgeladen, wordt rode bliksemschicht weergegeven op het scherm. (Mogelijk moet u op de zijknop klikken om de wijzerplaat te zien.) Tijdens het opladen verandert rode bliksemschicht in groene bliksemschicht. Als het scherm leeg is of als u het symbool van de magnetische oplaadkabel van Apple en rode bliksemschicht op het scherm ziet, laadt u uw Watch 30 minuten op

Hulp krijgen

Als uw Apple Watch niet oplaadt of als er op de Watch een bericht wordt weergegeven dat opladen met dit accessoire niet wordt ondersteund:

1. Controleer of de magnetische oplaadkabel voor Apple Watch ver genoeg in de USB-lichtnetadapter zit. Controleer ook of de lichtnetadapter goed in het stopcontact zit.
  2. Gebruik de magnetische oplaadkabel voor Apple Watch en de USB-lichtnetadapter die u bij de Apple Watch hebt gekregen.
  3. Verwijder de plastic folie volledig van beide kanten van de oplader.
  4. Zorg dat de achterkant van de Apple Watch en de magnetische oplader schoon zijn.
  5. Plaats de achterkant van de Apple Watch op de oplader. De magneten van de oplader zorgen ervoor dat de Apple Watch op de juiste positie zit. Op de wijzerplaat wordt nu groene bliksemschicht weergegeven.
  6. Als de Apple Watch nog steeds niet oplaadt, start u deze geforceerd opnieuw op. Houd de knop aan de zijkant en de Digital Crown minstens tien seconden tegelijkertijd ingedrukt, of net zo lang tot u het Apple-logo ziet.
  7. Probeer een andere magnetische oplaadkabel voor Apple Watch en een andere Apple USB-lichtnetadapter. Als de batterij van de Apple Watch helemaal leeg is, moet het apparaat mogelijk eerst een paar minuten opladen voordat groene bliksemschicht verschijnt.

Contact met ons opnemen

Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.