Als uw Apple Watch niet oplaadt of niet kan worden ingeschakeld

Volg de onderstaande stappen als u hulp nodig hebt of als uw Apple Watch niet wil opladen.

Zien of uw Apple Watch oplaadt

Wanneer u uw Apple Watch met de oplaadkabel aansluit op de voeding, ziet u als het goed is een groene bliksemschicht groene bliksemschicht op het scherm.

Als uw Watch moet worden opgeladen, verschijnt er een rode bliksemschicht rode bliksemschicht op het scherm. (Mogelijk moet u op de zijknop klikken om de wijzerplaat te zien.) Wanneer de Watch wordt opgeladen, verandert de rode bliksemschicht rode bliksemschicht in een groene bliksemschicht groene bliksemschicht. Als uw scherm leeg is of als u het symbool van de magnetische oplaadkabel van Apple en een rode bliksemschicht rode bliksemschicht ziet op het scherm, laat u de Watch ongeveer een half uur opladen

Hulp krijgen

Als u een oplaadstandaard van derden gebruikt, gebruikt u de oplaadkabel die bij uw Apple Watch werd geleverd.

Als uw Apple Watch niet oplaadt of als er op de Watch een bericht wordt weergegeven dat opladen met dit accessoire niet wordt ondersteund:

1. Controleer of de magnetische oplaadkabel voor Apple Watch ver genoeg in de USB-lichtnetadapter zit. Controleer ook of de lichtnetadapter goed in het stopcontact zit.
  2. Gebruik de magnetische oplaadkabel voor Apple Watch en de USB-lichtnetadapter die u bij de Apple Watch hebt gekregen.
  3. Verwijder de plastic folie volledig van beide kanten van de oplader.
  4. Zorg dat de achterkant van de Apple Watch en de magnetische oplader schoon zijn.
  5. Plaats de achterkant van de Apple Watch op de oplader. De magneten zorgen ervoor dat de Apple Watch goed op de oplader zit, en als het goed is, ziet u nu een groene bliksemschicht groene bliksemschicht op de wijzerplaat.
  6. Als de Apple Watch nog steeds niet oplaadt, start u deze geforceerd opnieuw op. Houd de knop aan de zijkant en de Digital Crown minstens tien seconden tegelijkertijd ingedrukt, of net zo lang tot u het Apple logo ziet.
  7. Probeer een andere magnetische oplaadkabel voor Apple Watch en een andere Apple USB-lichtnetadapter. Als de Apple Watch leeg is en u deze gaat opladen, kan het enkele minuten duren voordat de groene bliksemschicht groene bliksemschicht verschijnt.

Contact met ons opnemen

Als u nog steeds hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Apple Support.